• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Fenerbahçe'nin sevilen maskotu kanarya, son zamanlarda oldukça meşgul

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Fenerbahçe'nin sevilen maskotu kanarya, son zamanlarda oldukça meşgul. Sadece maçlarda tribünleri coşturmakla kalmıyor, aynı zamanda kulübün sosyal medya hesaplarında da başrolü kapıyor. İşte kanaryamızın günlük hayatından kesitler:
Beslenme: Sadece tohumla beslendiğini düşünenler var ya, yanılıyor! Kanaryamız maç günleri öncesinde özel olarak hazırlanan sarı-lacivert renkli pastalarla besleniyor. Hatta rivayete göre, bazen de tribünden atılan simit parçacıklarını afiyetle yiyor.
Antrenman: Sadece ötmek yetmiyor tabii ki! Kanaryamız da düzenli olarak antrenman yapıyor. Özellikle maçlardan önce, tribünleri nasıl daha coşkulu hale getireceği konusunda taktikler geliştiriyor.
kanarya.webp
Transfer Dedektifi: Kanaryamız, kulübün transfer çalışmalarını yakından takip ediyor. Hatta bazı oyuncularla ön görüşmelerde bulunuyor ve onlara kulübümüzü anlatıyor. Özellikle Brezilyalı oyunculara Portekizce şarkılar söyleyerek onları etkilemeye çalışıyor.
Modacı Kanarya: Her maç öncesi farklı bir kravat takan kanaryamız, modaya da oldukça düşkün. Özellikle İtalyan tasarımcıların kravatlarını tercih ediyor. Hatta bazı maçlarda kravat yerine sarı-lacivert renklerde papyon taktığı da oluyor.
Psikolog Kanarya: Takımın moralini yüksek tutmak kanaryamızın en önemli görevlerinden biri. Özellikle zorlu maçlardan önce oyuncularla birebir görüşerek onları motive ediyor. Hatta bazı oyunculara özel olarak beste yaptığı söyleniyor.
Acaba bir gün forma giyip ben de sahaya çıkabilir miyim?"
Tüm dünya kanaryalarının en şanslısı ben miyim?"
Maçlarda atılan gollerden sonra neden hep ben kutluyorum?"
Acaba bir gün bir filmde oynama fırsatı bulabilir miyim?"
Fenerbahçe kanaryası sadece bir maskot değil, aynı zamanda kulübün ayrılmaz bir parçası. Hem tribünleri coşturuyor hem de kulübün tanıtımında büyük rol oynuyor.

Geri