aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2012 #1 Karışık kabloları çözümlemek üzere tasarlanmış fermuarlı kulaklık Fermuarın açma kapama yeri ise ses kontrolünü sağlıyor.
Karışık kabloları çözümlemek üzere tasarlanmış fermuarlı kulaklık Fermuarın açma kapama yeri ise ses kontrolünü sağlıyor.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Tem 2013 #5 Bu tam benlikmiş.. Kulaklığı çantaya öyle bir atıyorum ki çözmeye çalışırken yolun yarısı bitiyor..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 4 Tem 2013 #7 İki nokta dediki: Çin'de bile var bizde yok.. Genişletmek için tıklayın... İnternette satılıyor ama satıldığı site ne kadar güvenli bilemem. _nehir_ dediki: Bu tam benlikmiş.. Kulaklığı çantaya öyle bir atıyorum ki çözmeye çalışırken yolun yarısı bitiyor.. Genişletmek için tıklayın... Kendinizde yapabilirsiniz aslında yapımı çok basit. Fermuarlı Kulaklık Yapımı
İki nokta dediki: Çin'de bile var bizde yok.. Genişletmek için tıklayın... İnternette satılıyor ama satıldığı site ne kadar güvenli bilemem. _nehir_ dediki: Bu tam benlikmiş.. Kulaklığı çantaya öyle bir atıyorum ki çözmeye çalışırken yolun yarısı bitiyor.. Genişletmek için tıklayın... Kendinizde yapabilirsiniz aslında yapımı çok basit. Fermuarlı Kulaklık Yapımı
P Papatya V.I.P V.I.P 4 Tem 2013 #8 Mağazalarda olması lazım arkadaşım kullanıyordu. 70-80 lira civarı demişti.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 21 Eyl 2013 #9 İki nokta dediki: Çin'de bile var bizde yok.. Genişletmek için tıklayın... Bizde de varmış teknoloji mağazasında gördüm geçenlerde. Electroworld de satılıyor....
İki nokta dediki: Çin'de bile var bizde yok.. Genişletmek için tıklayın... Bizde de varmış teknoloji mağazasında gördüm geçenlerde. Electroworld de satılıyor....