Beyfendi Kaf Kef Özel üye 6 Arl 2014 #1 Fiat- Palio Teyp Code 2 istiyor bilen arkadaşlar Yardım etsin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Arl 2014 #4 İnternetten bulunabiliyo böyle şeyler sanırım Babam bi ara sorun yaşamıştı netten bulup girmiştik kodları Upvote 0 Downvote
İnternetten bulunabiliyo böyle şeyler sanırım Babam bi ara sorun yaşamıştı netten bulup girmiştik kodları
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 7 Arl 2014 #5 Yanlış bilmiyorsam eğer şase nosu ile fiat genel servislerden birini ararsan yardımcı olurlar. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Arl 2014 #6 HıçkıDık dediki: Fiat- Palio Teyp Code 2 istiyor bilen arkadaşlar Yardım etsin Genişletmek için tıklayın... Her teybin kodu ayrıdır. Master kod var mı bilmiyorum ama benim önceki arabamda (opel vectra) lazım olmuştu, bir elektrikçi çözmüştü kodu bilgisayar bağlantısı ile. Upvote 0 Downvote
HıçkıDık dediki: Fiat- Palio Teyp Code 2 istiyor bilen arkadaşlar Yardım etsin Genişletmek için tıklayın... Her teybin kodu ayrıdır. Master kod var mı bilmiyorum ama benim önceki arabamda (opel vectra) lazım olmuştu, bir elektrikçi çözmüştü kodu bilgisayar bağlantısı ile.
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 10 Arl 2014 #7 evet servisten hallettim orda ücretsiz yapıyolarmış. şaşe numrasıyla Upvote 0 Downvote