• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Filtrelenmiş Sitelere Programsız Girebilme

merakettim

Homo Sapiens Sapiens
Özel üye
Evet arkadaşlar kapatılmış herhangi bir siteye program kurmadan aşağıda verilen (TCP/IP) adresini şuraya;

Masaüstünde ağ bağlantılarına sağ tuş özellikleri tıklayınız, veya başlat çubuğu sağ alt köşede ağ simgesine tıklayıp gelen pencereden özellikleri tıklayabilirsiniz.

1-Gelen sayfanın içinde Yerel ağ bağlantıları yine sağ tuş özellikler.

2-Gelen pencereden “İnternet iletişim kuralı (TCP/IP) tıklayıp yine özellikleri tıklayınız

3-Yine gelen pencereden alt kısımda Aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan’ı seçiniz

Eğer herhangi bir rakam varsa silin ve şu rakamları boş kutucuklara yazınız.

4.2.2.1 aynen bunu yazın ve rahatlıkla kapalı sitelere girebilirsiniz…!

Haklı olabilirsin.Lakin şöyle bişey var.Örneğin Google'dan birşeyler arıyorsun ve Google sana bir site öneriyo.O site ise kapalı.Hemen yukarda anlatılan gibi,DNS numarasını değiştiriyoruz:)%100 başarı sağlar bu yöntem.

Bu yöntemi kendim kullanıyorum. Ancak bu IP numarası değiştirmekle ilgili bir durum. Diyelimki girmek istediğiniz sayfada "Bu site mahkeme kararı ile kapatılmıştır" ibaresi gördünüz. (Yani Türkiye'den girişler engellenmiştir, ancak site aktiftir)

Böylelikle hem bu sitelere ulaşabilir hem de daha hızlı şekilde sayfaları gezebilirsiniz.

Giremediğiniz site varsa elbette deneyebilirsiniz. Ben kullandığımda işe yaramıştı. Şimdi daha çok bu tür siteler için proxi kullanıyorum.

dns ile bi noktaya kadar başarılı olabilirsiniz,ama ultrasurf denen bi program var,onu indirip kullanırsanız farkı yakalarsınız;) bu arada en etkili dns numarasıda 212-175-13-116 ve alttakine de 212-175-13-115 denemesi bedava:)))

Geri