yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Mrt 2021 #1 Malzemeler: 2 kabak, 1 havuç, taze soğan, maydanoz, dereotu, 2 yumurta, kabartma tozu, alabildiğine un. Hazırlanışı: Tüm malzemeleri rendeleyin. Yumurta, kabartma tozu ve unu da ekleyip 180 derecelik fırında 25 dakika pişirin.
Malzemeler: 2 kabak, 1 havuç, taze soğan, maydanoz, dereotu, 2 yumurta, kabartma tozu, alabildiğine un. Hazırlanışı: Tüm malzemeleri rendeleyin. Yumurta, kabartma tozu ve unu da ekleyip 180 derecelik fırında 25 dakika pişirin.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Mrt 2021 #2 Ne oluyor bu mucver? Yemekmi pastamı ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Mrt 2021 #3 KaderKatibi dediki: Ne oluyor bu mucver? Yemekmi pastamı ? Genişletmek için tıklayın... Dene ve sonra bizede söyle pasta degil yemek cok guzel oluyorrr yazin cok yaparim bahcemden kabaktan
KaderKatibi dediki: Ne oluyor bu mucver? Yemekmi pastamı ? Genişletmek için tıklayın... Dene ve sonra bizede söyle pasta degil yemek cok guzel oluyorrr yazin cok yaparim bahcemden kabaktan
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Mrt 2021 #4 Ancak yemeyi beceriyorum ortağım. Sen yap kargoyla gönder ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 7 Mrt 2021 #6 Ben yapiyorum bunu ama hic firinda denemedim hep tavada kizartarak yapiyorum bu daha iyi tabii kalorisi az ?
Ben yapiyorum bunu ama hic firinda denemedim hep tavada kizartarak yapiyorum bu daha iyi tabii kalorisi az ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Mrt 2021 #7 YoRuMSuZ dediki: Bu kadar kolay mı yani Genişletmek için tıklayın... evet cok basit gercektendee yukarida belirttigim gibi bir okadarda lezzetli oluyor tavada cok yag cekiyor peceteye koysanda yinede yagda kizartmis oluyorsun (firinda yagsiz
YoRuMSuZ dediki: Bu kadar kolay mı yani Genişletmek için tıklayın... evet cok basit gercektendee yukarida belirttigim gibi bir okadarda lezzetli oluyor tavada cok yag cekiyor peceteye koysanda yinede yagda kizartmis oluyorsun (firinda yagsiz