• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Fırtınada Kurabiye

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
@Tatlı Cadı fırına gider ve satıcıya döner: @yilmaz27 Abi, hem çerez hem de simit istiyorum ama karışım olsun."

@yilmaz27 şaşırır ve sorar: "Nasıl yani, çerez simit mi?"

@Tatlı Cadı başını sallar ve devam eder: "Evet abi, tam ortası çerez olsun, kenarları simit. Böylece hem çıtır çıtır yerim hem de kahvaltımı yaparım."

@yilmaz27 gülmeye başlar ve@Tatlı Cadı'ya bakar: "Cadi , o kurabiye olur!"

@Tatlı Cadı düşünür ve sonra gülerek cevap verir: "Aaaa, doğru ya! Ben de yeni bir atıştırmalık icat ettim sandım!"

Sonra @Tatlı Cadı Bir gün, @eCeL alir gel seninle cok guzel bir yere götürüp simit yedirecegim der ve diderler dogru @yilmaz27 calistigi firina @Tatlı Cadı ve @eCeL bu iki arkadaş simit almak için sıraya girerler. Sıra onlara geldiğinde, @Tatlı Cadı @yilmaz27 "Abi, ben çerezli simit istiyorum ama çerezler çok büyük olmasın,
simidi görebileyim."
@eCeL gülerek ekler: "Benimki de tam tersi olsun, simit küçücük olsun, sadece çerez yesinler."

@yilmaz27kafasını kaşıyarak: "Arkadaşlar, siz simit mi yiyorsunuz yoksa çerez mi?" diye sorar.

@eCeL ve @Tatlı Cadı birbirlerine bakarlar ve aynı anda gülmeye başlarlar.

Geri