yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Şbt 2022 #1 Hava Alaninda harflerin söylenme sekli Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Hava Alaninda harflerin söylenme sekli Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Şbt 2022 #2 Ben bunu biliyorum ezbere yinede iyi oldu teşekkürler komsum emeğine sağlık
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Şbt 2022 #3 Bende biliyorum )) ayin 17 testimiz var bakalim ne cikacak karsimiza )) biraz übe yapmam gerek )) arastirip
Bende biliyorum )) ayin 17 testimiz var bakalim ne cikacak karsimiza )) biraz übe yapmam gerek )) arastirip
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Şbt 2022 #4 yesim434 dediki: Bende biliyorum )) ayin 17 testimiz var bakalim ne cikacak karsimiza )) biraz übe yapmam gerek )) arastirip Genişletmek için tıklayın... Ben dua edeceğim sen kazanırsın sana güveniyorum
yesim434 dediki: Bende biliyorum )) ayin 17 testimiz var bakalim ne cikacak karsimiza )) biraz übe yapmam gerek )) arastirip Genişletmek için tıklayın... Ben dua edeceğim sen kazanırsın sana güveniyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Şbt 2022 #5 yilmaz27 dediki: Ben dua edeceğim sen kazanırsın sana güveniyorum Genişletmek için tıklayın... Allahin izni ile ondan hic süphem yok )))
yilmaz27 dediki: Ben dua edeceğim sen kazanırsın sana güveniyorum Genişletmek için tıklayın... Allahin izni ile ondan hic süphem yok )))