B blackjack31 Ziyaretçi 6 Ksm 2006 #2 ya bakarmısın şifreyi istiyor ban şifreyi gönderir misin acaba?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ksm 2006 #3 Eğer linki verilen program şifre gerektiriyorsa ekleyenin sorumluluğundadır. Yani ekleyen üyemiz bunu belirtmek durumundadır.
Eğer linki verilen program şifre gerektiriyorsa ekleyenin sorumluluğundadır. Yani ekleyen üyemiz bunu belirtmek durumundadır.
B blackjack31 Ziyaretçi 8 Ksm 2006 #5 Yani Ngomez'in bu oyun link koymamış hepsini indirdiğimde çalıltırdığımda hem aynı şifreyi yazmak sorunda kalacağım. Ama bende hala şifre olmadan oyunu kurmam imkansız'''
Yani Ngomez'in bu oyun link koymamış hepsini indirdiğimde çalıltırdığımda hem aynı şifreyi yazmak sorunda kalacağım. Ama bende hala şifre olmadan oyunu kurmam imkansız'''
B blackjack31 Ziyaretçi 8 Ksm 2006 #6 Ama çabuk düzeltme olacak. çünkü oyunu oynamak için can atıyorum
Çirkin Kral Forum Tutkunu 8 Ksm 2006 #7 blackjack31 dediki: Ama çabuk düzeltme olacak. Çünkü oyunu oynamak için can atıyorum Genişletmek için tıklayın... buyur arkadaşım.şifre.güle güle oyna
blackjack31 dediki: Ama çabuk düzeltme olacak. Çünkü oyunu oynamak için can atıyorum Genişletmek için tıklayın... buyur arkadaşım.şifre.güle güle oyna