• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Forumda Aktivite Akışı

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Dün gece yeni versiyona (4.2.0) güncelledikten sonra artık forumumuzda Aktivite Akışı adlı forumun tüm bölümlerindeki aktiviteleri içeren bir bölümümüz oldu. İlk bakışta göze çarpmayan ancak aktiviteleri izleme adına oldukça kullanışlı bir bölüm.

Daha önce "Neler Yeni?" bölümüne girdiğimizde son yazılan mesajların yazıldığı konular filtreleniyordu. Bu bölüm aynen mevcut ancak bu kez Forum bölümü alt menüsünde...

Neler Yeni? - Aktivite Akışı

Bu bölüme girildiğinde ilk olarak Aktivite Akışı bölümü aktif oluyor. Diğer alt bölümlerden istediğiniz bölümdeki aktivitileri izlemeniz de mümkün. Aktivite akışı bölümü yaklaşık olarak aşağıdaki gibi görünmekte...

Ayrıca sağfanın sağ üst köşesinde Aktivite Akışı'nı filtrelemeniz için bir de açılır pencerede seçenek sunuluyor. Filtreleme seçeneklerine göre Aktivite Akış sayfasında gösterilec içeriği sınırlandırabilirsiniz.

Aktivite Akışı sayfasının en sonunda daha fazla aktiviteyi görmek için "Diğer Aktiviteler" linkine tıklamalısınız.

Ayrıca profillere de Aktivite Akışı ile ilgili bir bölüm eklendi.

Buradan tüm aktiviteleri tek sayfada görebileceğiniz gibi, sadece kendinizin, veya sadece arkadaş listenizde bulunanların aktivitelerini ilgili sekmeye tıklayarak görebilirsiniz...

:)) ben begenmedim :)))) niye derseniz onceden kim var uyeler disardan gozukuyordu simdi gözükmüyor :))))))

saka biryana sabah fark ettim fena degil

Online üyelerin dışarıdan görünmemesi ile bu sistemin alakası yok. Az önce ayarladım o olayı :) Giriş yaptıktan sonra görülebiliyor :)

Geri