merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 6 Mrt 2007 #1 Fotoğraflardaki yalnızlar bölümündeki fotoğrafları birleştirip,sizler için vidyo yapmaya çalıştım.Umarım beğenirsiniz.
Fotoğraflardaki yalnızlar bölümündeki fotoğrafları birleştirip,sizler için vidyo yapmaya çalıştım.Umarım beğenirsiniz.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Mrt 2007 #2 Cok güzel olmus eline yuregine saglik KARDESIM
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Mrt 2007 #3 Harikasın merakettim. Eline yüreğine sağlık. Hem fotoğraflar, hem arka fondasöyleyen hemşehrimin sesi. Kocaman TEBRİKLER... +RAP
Harikasın merakettim. Eline yüreğine sağlık. Hem fotoğraflar, hem arka fondasöyleyen hemşehrimin sesi. Kocaman TEBRİKLER... +RAP
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Mrt 2007 #4 Ayrıca asıl ben çok teşekkür ederim.Bu kadar beğeneceğini bilmiyodu YoRuMSuZPek yakında 3.sürümü de gelecek.Eğer uygun bi müzik bulabilirsem
Ayrıca asıl ben çok teşekkür ederim.Bu kadar beğeneceğini bilmiyodu YoRuMSuZPek yakında 3.sürümü de gelecek.Eğer uygun bi müzik bulabilirsem
cırcırböcee V.I.P V.I.P 9 Mrt 2007 #5 Çok güzel olmuş ellerine sağlık, bazı şeyleri hatırlattı bana... depresif kişiliğimi ortaya çıkarttın yine
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, bazı şeyleri hatırlattı bana... depresif kişiliğimi ortaya çıkarttın yine
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Mrt 2007 #6 Ellerine sağlık merakettim gerçekten harika olmuş. Zaten bu forumda en sevdiğim yer fotoğraflarda yalnızlardı. Rep daha önce vermemiş olsam burda da verirdim. Tekrardan teşekkürler devamını bekliyoruz
Ellerine sağlık merakettim gerçekten harika olmuş. Zaten bu forumda en sevdiğim yer fotoğraflarda yalnızlardı. Rep daha önce vermemiş olsam burda da verirdim. Tekrardan teşekkürler devamını bekliyoruz
DamLA Katılımcı 7 Ock 2019 #7 Yıllar sonra videoyu bulmak güzeldi Teşekkürler "fotoğraftaki yalnızlar" konulu video ve arkaplan şarkısı için @merakettim
Yıllar sonra videoyu bulmak güzeldi Teşekkürler "fotoğraftaki yalnızlar" konulu video ve arkaplan şarkısı için @merakettim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 7 Ock 2019 #8 Rep halen olsa inan ki bende verirdim ? tek kelimeyle harika ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Ock 2019 #10 yalnızlığı en güzel anlatan şarkı yarışması da yapılmalı ya ben oyumu Sezen Aksu'nun yalnızlık senfonisinden yana kullanırdım
yalnızlığı en güzel anlatan şarkı yarışması da yapılmalı ya ben oyumu Sezen Aksu'nun yalnızlık senfonisinden yana kullanırdım