Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Arl 2011 #1 Bu ikililerin arsında gelecek nesillerin asla anlayamayacağı değişik bir ilişki var Bakalım siz hatırlayabilecek misiniz?
Bu ikililerin arsında gelecek nesillerin asla anlayamayacağı değişik bir ilişki var Bakalım siz hatırlayabilecek misiniz?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Arl 2011 #2 hahaa benim aklımdaydı kasetlerle ilgilide konu açmak lazım diyordum bu daha iyi olmuş
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Ksm 2017 #6 _nehir_ dediki: 1. ve 3.yü hatırlayamadım neydi ki? Genişletmek için tıklayın... 1 ahmet kayaya serdar ortac tarafindan firlatilan catal. 3. de ebru gundes beyin kanamasi gecirirken takmisti o gozlukleri
_nehir_ dediki: 1. ve 3.yü hatırlayamadım neydi ki? Genişletmek için tıklayın... 1 ahmet kayaya serdar ortac tarafindan firlatilan catal. 3. de ebru gundes beyin kanamasi gecirirken takmisti o gozlukleri
buhurdan Özel Üye Özel üye 12 Ksm 2017 #7 TeBeSSüm dediki: 1 ahmet kayaya serdar ortac tarafindan firlatilan catal. 3. de ebru gundes beyin kanamasi gecirirken takmisti o gozlukleri Genişletmek için tıklayın... ben ilkin onu göbekten zeytin yerken kullandığı çatal diye düşündüm ama sonra klibi tekrar izledim orda çatal kullanmıyormuş
TeBeSSüm dediki: 1 ahmet kayaya serdar ortac tarafindan firlatilan catal. 3. de ebru gundes beyin kanamasi gecirirken takmisti o gozlukleri Genişletmek için tıklayın... ben ilkin onu göbekten zeytin yerken kullandığı çatal diye düşündüm ama sonra klibi tekrar izledim orda çatal kullanmıyormuş
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Ksm 2017 #8 buhurdan dediki: ben ilkin onu göbekten zeytin yerken kullandığı çatal diye düşündüm ama sonra klibi tekrar izledim orda çatal kullanmıyormuş Genişletmek için tıklayın... Hahaha
buhurdan dediki: ben ilkin onu göbekten zeytin yerken kullandığı çatal diye düşündüm ama sonra klibi tekrar izledim orda çatal kullanmıyormuş Genişletmek için tıklayın... Hahaha
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Ksm 2017 #9 TeBeSSüm dediki: 1 ahmet kayaya serdar ortac tarafindan firlatilan catal. 3. de ebru gundes beyin kanamasi gecirirken takmisti o gozlukleri Genişletmek için tıklayın... Ebru Gündeş beyin kanaması geçirmişti dimi ya unutmuşum.. Şuan tekrar hafızamda canlandı o an..
TeBeSSüm dediki: 1 ahmet kayaya serdar ortac tarafindan firlatilan catal. 3. de ebru gundes beyin kanamasi gecirirken takmisti o gozlukleri Genişletmek için tıklayın... Ebru Gündeş beyin kanaması geçirmişti dimi ya unutmuşum.. Şuan tekrar hafızamda canlandı o an..