Önce kekini yapıyoruz.Oda ısısında yumurtalarla şekeri iyiiiiice çırpalım Rengi sarıdan beyaza dönup ve koyulaşıp boza kıvamına gelene kadar durup dinlenip çırpalım
Sonra üstüne sıcak suyu ekleyip çırpmaya devam edelim.
En son üstüne vanilya, kabartma tozu ve unu da ekleyip son kez çırpalım. Kek harcımız hazır
Kare borcamı güzelce yağlayıp üstüne kek harcını boşaltalım. her yere eşit yayılması için tepsiyi sallayalım
Önceden ısıtılmış fırında fırının alttan 1. rafında 30 – 35 dk arası veyaaa 165 derecede normal pişirdiğimiz rafta 45 dk kadar keki pişirelim. Çıkarıp İlk sıcaklığının gitmesini bekleyelim.
Kek dinlenirken ocağa küçük tencereyi koyalım
Üstüne sütünü, yarım kremayı, şekeri koyalım. hepsini karıştırıp şeker eriyene kadar sütü ısıtalım ve alalım.
Kekin üstüne kurdanla deliller açalım. üstüne sütlü karışımı dökelim.
Sonra şanti hariç krema malzemelerini tencereye alalım ve kremayı koyulaşana kadar pişirelim
Krema koyulaşınca üstüne santiyi ekleyelim ve güzelce karıştıralım Kremamız da hazır
Kremayı kekin üstüne parça parça koyup üstüne kremayı düzgünce yayalım.
Sonra da üstüne bolca hindistan cevizi serpelim. Pasta oda ısısına gelince buzdolabına kaldıralım ve orada biraz dinlendirip dilimleyip servis edeliim