E eftelya Üye 16 Nsn 2007 #1 Üsteki kişi alttakine bu gerekli mi,gereksiz mi diye soruyor,alttakide gerekli yada gereksiz diyor ve nedenini yazıyor.. Ben başlıyorum:Kıskançlık gerekli mi? NEDEN?
Üsteki kişi alttakine bu gerekli mi,gereksiz mi diye soruyor,alttakide gerekli yada gereksiz diyor ve nedenini yazıyor.. Ben başlıyorum:Kıskançlık gerekli mi? NEDEN?
rehber85 Özel Üye Özel üye 16 Nsn 2007 #2 gereksiz ama yine de kıskanırım abiiii elimde diil cep telefonu gerekli mi acep??
E eftelya Üye 16 Nsn 2007 #3 Bence gerekli...Herkesin bi cep telefonunun olması gerektiğini düşünüyorum... Her eve bi bilgisayar ve internet gerekli mi?
Bence gerekli...Herkesin bi cep telefonunun olması gerektiğini düşünüyorum... Her eve bi bilgisayar ve internet gerekli mi?
sherry V.I.P V.I.P 16 Nsn 2007 #4 Evet gerekli yoksa nasıl gelirim buraya Uyuzluk yapmak gerekli mi gereksiz mi?
rehber85 Özel Üye Özel üye 16 Nsn 2007 #5 ben yaparsam gerekli bana yaparlarsa "ne gerek var yahuu böle şeylere" cerezforuma gelmek gerekli mi gereksiz mi
ben yaparsam gerekli bana yaparlarsa "ne gerek var yahuu böle şeylere" cerezforuma gelmek gerekli mi gereksiz mi
E eftelya Üye 16 Nsn 2007 #6 gerekli tabiki...Çünkü çok eğlenceli,çok güzel bi forum sitesi...Ben bugün ilk defa geldim..Ve iyiki de gelmişim diyorum Müzik dinlemek gereklimi?
gerekli tabiki...Çünkü çok eğlenceli,çok güzel bi forum sitesi...Ben bugün ilk defa geldim..Ve iyiki de gelmişim diyorum Müzik dinlemek gereklimi?
kelebek -ütopik- V.I.P 16 Nsn 2007 #7 Gerekli müzik ruhun gıdasıdır demişler Futbol gerekli mi gereksiz mi
Çirkin Kral Forum Tutkunu 18 Nsn 2007 #9 gerekli... eski hatıraları canlandırmak gereklimi ¿ gereksizmi ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Hzr 2007 #10 Gerekli. GEçmişten ders almak gerek Vesikalık foto gerekli mi gereksiz mi ?