YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Mrt 2013 #5 Bu tarz sanırım biraz özel. Bazılarında çok itici dururken bazılarına hakikaten yakışıyor.
cemree =)=) V.I.P 21 Nsn 2014 #8 Ben bu ikisini çok sevdim diğerlerini özellikle de siyah olanları hiç sevmedim...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Mys 2014 #9 cemree dediki: Ben bu ikisini çok sevdim diğerlerini özellikle de siyah olanları hiç sevmedim... Genişletmek için tıklayın... Bende böyle yapsam nasıl durur acaba C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cemree dediki: Ben bu ikisini çok sevdim diğerlerini özellikle de siyah olanları hiç sevmedim... Genişletmek için tıklayın... Bende böyle yapsam nasıl durur acaba C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Mys 2014 #10 KıRMıZı dediki: Bende böyle yapsam nasıl durur acaba C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıklayın... Hım bence sana karemel daha yakışır canım.
KıRMıZı dediki: Bende böyle yapsam nasıl durur acaba C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıklayın... Hım bence sana karemel daha yakışır canım.