E EsteLya Aktif 19 Ksm 2007 #2 Allah tependen baksin emiii hiç üsenmeden macin klibini eklemissin Valla helal olsun sana
wien06 V.I.P V.I.P 20 Ksm 2007 #3 Futbolla bu kadar ilgilendigini bilmiyordum paylasim icin tesekkurler.
çılgınım_www Forum Tutkunu 20 Ksm 2007 #4 Estelya dediki: Allah tependen baksin emiii hiç üsenmeden macin klibini eklemissin Valla helal olsun sana Genişletmek için tıklayın... amaa çok güsel goller birdaha böyle güsel goller nasip olmayabilir onun için heç üşenmedim
Estelya dediki: Allah tependen baksin emiii hiç üsenmeden macin klibini eklemissin Valla helal olsun sana Genişletmek için tıklayın... amaa çok güsel goller birdaha böyle güsel goller nasip olmayabilir onun için heç üşenmedim
çılgınım_www Forum Tutkunu 20 Ksm 2007 #5 wien06 dediki: Futbolla bu kadar ilgilendigini bilmiyordum paylasim icin tesekkurler. Genişletmek için tıklayın... bişey değil ni demek benim için bir zevkti bu gollerin videosunu buraya eklemek buarada futbolla ilgiliyim az çok ama gol atınca genelde fazla üstüne düşüyorum hehe
wien06 dediki: Futbolla bu kadar ilgilendigini bilmiyordum paylasim icin tesekkurler. Genişletmek için tıklayın... bişey değil ni demek benim için bir zevkti bu gollerin videosunu buraya eklemek buarada futbolla ilgiliyim az çok ama gol atınca genelde fazla üstüne düşüyorum hehe