GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Tem 2021 #2 Yakınlık derecesine bağlı bişey bu. Her gözden uzak olan gönülden ırak olmaz.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 31 Tem 2021 #3 Hayır olmaz
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 31 Tem 2021 #4 Kişiye göre değişir ama insanın gözle göremediğinin yokluğuna bir süre alıştı mı bir daha o eski yakınlık olmayabiliyor.
Kişiye göre değişir ama insanın gözle göremediğinin yokluğuna bir süre alıştı mı bir daha o eski yakınlık olmayabiliyor.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 31 Tem 2021 #5 Evet kişiye göre değişir.
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #6 Bence de olmaz gerçekten seviyorsa zaten hiç aklından çıkarmaz
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #8 nazenin dediki: Olmaz aksine hasretle daha da kıymetlenir sevgiler Genişletmek için tıklayın... Tabii ki karşı taraf değer bilirse ,gerçekten seviyorsa
nazenin dediki: Olmaz aksine hasretle daha da kıymetlenir sevgiler Genişletmek için tıklayın... Tabii ki karşı taraf değer bilirse ,gerçekten seviyorsa
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 31 Tem 2021 #9 Lelis dediki: Tabii ki karşı taraf değer bilirse ,gerçekten seviyorsa Genişletmek için tıklayın... Ben karşı tarafın duygusunu pek düşünmem zaten değer bilmeyen de gönülde ne kadar yer kaplar ki
Lelis dediki: Tabii ki karşı taraf değer bilirse ,gerçekten seviyorsa Genişletmek için tıklayın... Ben karşı tarafın duygusunu pek düşünmem zaten değer bilmeyen de gönülde ne kadar yer kaplar ki
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Ags 2021 #10 Ben sevdimmi allahina kafar severim oda Gönlümün en derin yerinde hiçte gönülden uzak olmaz ister sevsin ister sevmesin girdiyse o gönüle çıkmak bilmez tabi herkes değil Bu konu es dost akrabadan değişebiliyor garantili hemde
Ben sevdimmi allahina kafar severim oda Gönlümün en derin yerinde hiçte gönülden uzak olmaz ister sevsin ister sevmesin girdiyse o gönüle çıkmak bilmez tabi herkes değil Bu konu es dost akrabadan değişebiliyor garantili hemde