Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Gözler mi dolar, eller mi yanar, diller mi susar özlediğin zaman?
buhurdan Özel Üye Özel üye 13 Eyl 2017 #2 bence erik dalı gevrek olur özlediğin zaman zorlama bi anket olmuş gibi
Ella Katılımcı 14 Eyl 2017 #3 buhurdan dediki: bence erik dalı gevrek olur özlediğin zaman zorlama bi anket olmuş gibi Genişletmek için tıklayın... asdfghjk:D:
buhurdan dediki: bence erik dalı gevrek olur özlediğin zaman zorlama bi anket olmuş gibi Genişletmek için tıklayın... asdfghjk:D:
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Ksm 2020 #5 Dün arkadaşım bağlama çalarken bende eşlik ettim üç beş parçaya. Bir ara öyle kendimi kaptırmışım ki gözlerimin yaşardığını anca ellerimle silerken farkettim. Gözlerde yaşarırmış dostum...
Dün arkadaşım bağlama çalarken bende eşlik ettim üç beş parçaya. Bir ara öyle kendimi kaptırmışım ki gözlerimin yaşardığını anca ellerimle silerken farkettim. Gözlerde yaşarırmış dostum...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Ksm 2020 #6 dogrudur ama o gözyaslari aslinda kalbin gözyaslaridir kalp agladigi zamanda gözler islanir (