kelebek -ütopik- V.I.P 2 Tem 2008 #1 Sezonu lider tamamlayarak 17. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'ın 2008-2009 sezonunda giyeceği formalar satışa çıktı. Upvote 0 Downvote
Sezonu lider tamamlayarak 17. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'ın 2008-2009 sezonunda giyeceği formalar satışa çıktı.
K kalender06 Üye 2 Tem 2008 #2 Bu seneki formalar gerçektende daha bi ayrı güzel bence.Özellikle beyaz olan daha hoş bana göre.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Tem 2008 #3 kalender06 dediki: Bu seneki formalar gerçektende daha bi ayrı güzel bence.Özellikle beyaz olan daha hoş bana göre. Genişletmek için tıklayın... evet sana katılıyorum. bende beyazını çok beğendim
kalender06 dediki: Bu seneki formalar gerçektende daha bi ayrı güzel bence.Özellikle beyaz olan daha hoş bana göre. Genişletmek için tıklayın... evet sana katılıyorum. bende beyazını çok beğendim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Tem 2008 #5 sanırım beşiktaşlı olduğundan kaynaklanıyor zevksizsin
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 2 Tem 2008 #6 Ha Ha Ha..erkek Adam RenkLi Takım Tutmaz.. Nese FazLa PoLemiĞe Girmiyorum..KardeŞ Takım Ne de oLsa..