Güneşin sıcaklığı ve enerjisiyle ilgili komik cümleler

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
  1. Güneş o kadar parlaktı ki, güneş gözlüğü takmadan dışarı çıktığımda gözlerim "Nerede bu gece kulübün ışıkları?" diye düşünmeye başladı.
  2. Güneş o kadar sıcaktı ki, sokakta yürürken ayaklarımın altındaki asfaltın bana "Lütfen, biraz daha hızlı yürü!" diye yalvardığını duyar gibi oldum.
  3. Güneş o kadar enerjikti ki, güneş panelleri bile "Biraz yavaşla, biz yetişemiyoruz!" diye şikayet etti.
  4. Güneş o kadar ısıttı ki, denize girdiğimde suyun buharlaştığını ve bulutların bana "Seni bekliyoruz!" diye göz kırptığını gördüm.
  5. Güneş o kadar yakıcıydı ki, dondurma yediğimde dondurma bile "Ben eriyorum ama senin yanında soğuk kalıyorum!" dedi.
  6. Güneş o kadar güçlüydü ki, gölgeler bile "Biraz dinlenebilir miyiz?" diye izin istedi.
  7. Güneş o kadar sıcaktı ki, kumsaldaki kumlar ayakkabılarıma "Biz burada kalıyoruz, sen git!" dedi.
  8. Güneş o kadar parlaktı ki, aynaya baktığımda kendi yansımam bile "Bugün biraz fazla parlıyorsun!" diye şaka yaptı.
  9. Güneş o kadar enerjikti ki, bitkiler bile "Biraz susadık, su getirir misin?" diye fısıldadı.
  10. Güneş o kadar sıcaktı ki, havuzdaki su "Ben buharlaşıyorum, sen hala yüzüyorsun!" diye isyan etti.
  11. Güneş o kadar yakıcıydı ki, şemsiyem bile "Beni biraz eğik tut, yoksa ben de yanacağım!" dedi.
  12. Güneş o kadar güçlüydü ki, rüzgar bile "Bugün biraz dinleneyim, sen halledersin!" diye esmedi.
  13. Güneş o kadar parlaktı ki, gökyüzündeki bulutlar "Bugün izin günümüz, görüşmek üzere!" diyerek kayboldu.
  14. Güneş o kadar sıcaktı ki, buzlu kahvem bile "Ben eriyorum, sen hala içiyorsun!" diye şikayet etti.
  15. Güneş o kadar enerjikti ki, güneş kremim bile "Bugün biraz fazla çalışıyorum, zam istiyorum!" dedi.
  16. Güneş o kadar yakıcıydı ki, kumsaldaki şezlonglar "Biraz gölgeye çekilebilir miyiz?" diye yalvardı.
  17. Güneş o kadar güçlüydü ki, denizdeki balıklar bile "Bugün biraz derinlere dalalım, yukarısı çok sıcak!" dedi.
  18. Güneş o kadar parlaktı ki, gözlerim "Biraz kısabilir miyim?" diye izin istedi.
  19. Güneş o kadar sıcaktı ki, sokaktaki kediler bile "Bugün gölgede uyuyalım, dışarısı fırın gibi!" diye karar aldı.
  20. Güneş o kadar enerjikti ki, güneş panelleri bile "Bugün biraz fazla enerji ürettik, biraz yavaşlayalım!" dedi.
  21. Güneş o kadar yakıcıydı ki, kumsaldaki kumlar ayakkabılarıma "Biz burada kalıyoruz, sen git!" dedi.
  22. Güneş o kadar güçlüydü ki, rüzgar bile "Bugün biraz dinleneyim, sen halledersin!" diye esmedi.
  23. Güneş o kadar parlaktı ki, gökyüzündeki bulutlar "Bugün izin günümüz, görüşmek üzere!" diyerek kayboldu.
  24. Güneş o kadar sıcaktı ki, buzlu kahvem bile "Ben eriyorum, sen hala içiyorsun!" diye şikayet etti.
  25. Güneş o kadar enerjikti ki, güneş kremim bile "Bugün biraz fazla çalışıyorum, zam istiyorum!" dedi.
  26. Güneş o kadar yakıcıydı ki, kumsaldaki şezlonglar "Biraz gölgeye çekilebilir miyiz?" diye yalvardı.
  27. Güneş o kadar güçlüydü ki, denizdeki balıklar bile "Bugün biraz derinlere dalalım, yukarısı çok sıcak!" dedi.
  28. Güneş o kadar parlaktı ki, gözlerim "Biraz kısabilir miyim?" diye izin istedi.
  29. Güneş o kadar sıcaktı ki, sokaktaki kediler bile "Bugün gölgede uyuyalım, dışarısı fırın gibi!" diye karar aldı.
  30. Güneş o kadar enerjikti ki, güneş panelleri bile "Bugün biraz fazla enerji ürettik, biraz yavaşlayalım!" dedi.

Güneşle ilgili bu komik cümleler harika! Güneşin parlaklığı, sıcaklığı, enerjisi ve gücü üzerine yapılan espri dolu yorumlar gerçekten çok eğlenceli. Güneşin etkisi altında kalmış nesnelerin ve varlıkların konuşması fikri çok yaratıcı ve komik olmuş. Özellikle güneş kremi ve güneş panellerinin konuşmaları çok espriliydi. Her bir cümlenin ayrı bir mizah unsuru taşıdığını söyleyebilirim. Güneşin sıcaklığı ve enerjisiyle ilgili bu kısa hikayeleri okumak gerçekten keyifliydi. Teşekkürler!

Mesajınızı yazın...
Geri