Amanı günlüğüm okunmus.. Çok utandım
Sevgili Günlükcan,
Gel bakiim yamacıma mıncıklayayım biraz seni.. Özledin mi beni? Olumsuz cevap kabul etmiyorum ki? Nanikk
Gece 5 e kadar nöbet tuttum.. Korktum kimse yokken foruma hırkızlar girer diye.. Oturdum da oturdum.. Tabii bunda içtiğim corba kasesi büyüklüğündeki kahve fincanı dolusu jacobs kahvesinin de etkisi yok değildi.. (reklamlar jacobs aromalı mmm nefis
)
Neyse, ne diyordum oturdum oturdum.. Kendime zaman ayırabilmenin verdiği huzurun hiçbişide olmadıgını ve bunu daha sık yapmam gerektiğini anladım..
Sabahın ilk ısıklarıyla sevgili köpeğimin beni çişe cıkar aglamaları eşiğinde hayaller aleminden uyanıp kendimi sokak kapısının önünde pembe çizgili pijamalarımla buldum.. Ne bakıorsunuz? Acil köpek işetme eylemi bu? Giyinecek zaman mı var? cx cx
Sonra annemin günaydın boncugum ne zaman kalktın sorusuna ay sorma erkenden kalktım tarzında bir cevap vermek durumunda kaldım.. Uyumadım desem kıblemle oynar!
Sonra sanırım biraz daha uyuyacagım deyip olay yerinden uzaklastım.. Annem de peşimden.. O kadar seri hareket edior ki bir baktım odamdayız.. Neden ayrıldınız diye basladı (eski sevgilimi kastediyor) Of anuşkam saat 6 etme eyleme.. Bitmesi gerekti gibi cok mantıklı bir cümleden sonra bu kadar mı dedi.. Ne demeliyim annelerin kuzusu? Senin cok sevdiğin o adam bana hokkalı bir boynuz taktı böyle kocaman tıpkı Kadıköydeki bogadaki gibi.. Sigara külü ile süper parlıor mu demeliydim.. akabinde gelen ahlar vahlar vs hiç gereğiyok..
Aman zaten ben karar verdim.. Annemin düzenli olarak torun sevmek istiyorum lafları altında her anneler gününde ona gidip aldıgım cins kedilerin haddi hesabı yok? Sonuc ne? Ev hayvanat bahcesi oldu ben de hala tık yok.. Cok mu torun istiyorsun anne bekle 5 dk hemen geliorum sözlerimin ardından kafama yediğim o terlikler ne olacak.. Ah ah tamam üzülmeyin.. Lütfen evde kalma raddesinde olabilirim ama hala umudum var? Benim hala umudum var diye sarkım bile var?
Esra erol la izdivaç programına katılıcam.. Olmazsa songül karlının kine katılırım.. Ne var ki onlar beni evlendirirler dimi?
Hem sipariş üzerine eve teslim varmıs.. Hemen siparişimi veriyorum;
ssk olsun-olmazsa olmazım artı özel sigortası olsun tercihen anadolu sigorta
yas dilimi benden en fazla 5-6 yas büyük olsun, ücük te olabilir cıtır sevgili modası varmıs? Neyim eksik? Hayret bişi
İşi olsun ay basında aldıgı maas belli olsun
Lütfen evcil hayvanatı olmasın lakin ben miyavlamaya ve havlamaya baslıcam az kaldı
kılsız olsun(bunu acıklamam lazım sanırım hani böyle gömlegini acınca ivedik tarzında bir fıskırma olanlar vr ya hele hele sırt falan hiç bahsetmiyorum epilasyon devrindeyiz lütfen!!)
Sevgi, saygı, sadkat onları saymıorum bile mecbur olacak
Tamam şimdilik bu kadar.. Esra Erol elini cabuk tut annemin torun sevdası yüzünden evdeki kedileri ve köpeği çiftlestirirse köpek ve kedi mamaları için sponsor aramaya baslıcaz.. Hellpppp meeeee
İşte böyle günllükcan .. Bugün ne mi yapıcam? Hava bana perdeyi aralar aralamaz otur oturdugun yerde asabiyim yagdım yagacam dedi.. Dogayla savaşamam.. Cok uysalım? Söz dinlerim? Kedi gibiyim? Miyaw
O zaman see ya günlükcan buralarda ol gözüm üstünde mucukladım çüz!