günlük haftalık belkide aylık dahada ilerisi senelik ... Herkes'in bakış açısına göre değişir günlük diyerek sınırlandırmak yada sınırlandırmamak.. Evet acaba tam olarak günlük tutabilen kaç kişi var acaba, keşke herkes yaşadıklarını günlük olarak kaleme alabilse.. Günüm günden aydın birazda yağışlı geçmekte mevcut işlerimi halledip günün kalan kısmını da aydınlık yaşamak için kalemimi elime aldım.. karaladım sayfaları yaptıklarımla ve burdayım şuan sizlerle sessizce ve usulca paylaşmak bir o kadar da haykırmak istedim yaşadıklarımı.
Yaşananlar ve yaşanacaklar dünden haber verir bizlere...Kısa bir seyahat yaptım bugün iş ile ilgili. Günümün çoğu iş ile ilgili idi keyifli idi. Günlük yapmamız gerekenlere bazen süpriz yaşanması gerenlerde eklenir acaba yükmü olur yoksa yükümüzü mü hafifletir orası tartışılır. İtiraf edeyimki tatlı süprizleri severimmm.. Evet çerez günlük benim bu yazdıklarıma ev sahipliği yaptığın ve seni ziyaret edenlerle bu yazılarımı buluşturacağın için şimdiden sana teşekkür ederimm. Sen ve şen kalın EMİ.. Eyvallahhhh
Yaşananlar ve yaşanacaklar dünden haber verir bizlere...Kısa bir seyahat yaptım bugün iş ile ilgili. Günümün çoğu iş ile ilgili idi keyifli idi. Günlük yapmamız gerekenlere bazen süpriz yaşanması gerenlerde eklenir acaba yükmü olur yoksa yükümüzü mü hafifletir orası tartışılır. İtiraf edeyimki tatlı süprizleri severimmm.. Evet çerez günlük benim bu yazdıklarıma ev sahipliği yaptığın ve seni ziyaret edenlerle bu yazılarımı buluşturacağın için şimdiden sana teşekkür ederimm. Sen ve şen kalın EMİ.. Eyvallahhhh