Günümü sayfasına not alan günlük.....

DELİBALTA Muharrem

Öyle bir geçer zaman ki!
V.I.P
günlük haftalık belkide aylık dahada ilerisi senelik ... Herkes'in bakış açısına göre değişir günlük diyerek sınırlandırmak yada sınırlandırmamak.. Evet acaba tam olarak günlük tutabilen kaç kişi var acaba, keşke herkes yaşadıklarını günlük olarak kaleme alabilse.. Günüm günden aydın birazda yağışlı geçmekte mevcut işlerimi halledip günün kalan kısmını da aydınlık yaşamak için kalemimi elime aldım.. karaladım sayfaları yaptıklarımla ve burdayım şuan sizlerle sessizce ve usulca paylaşmak bir o kadar da haykırmak istedim yaşadıklarımı.
Yaşananlar ve yaşanacaklar dünden haber verir bizlere...Kısa bir seyahat yaptım bugün iş ile ilgili. Günümün çoğu iş ile ilgili idi keyifli idi. Günlük yapmamız gerekenlere bazen süpriz yaşanması gerenlerde eklenir acaba yükmü olur yoksa yükümüzü mü hafifletir orası tartışılır. İtiraf edeyimki tatlı süprizleri severimmm.. Evet çerez günlük benim bu yazdıklarıma ev sahipliği yaptığın ve seni ziyaret edenlerle bu yazılarımı buluşturacağın için şimdiden sana teşekkür ederimm. Sen ve şen kalın EMİ.. Eyvallahhhh

Elbet her günün gecesi her gecenin sabahı her derdin bir çaresi her hastanın bir ilacı her güzelin bir seveni her annenin çocuğu.........Evet yaşam içinde dipsiz sonsuz tanımlanan tanımlanamayan o kadar konuyu durumu barındırıyorki... Acaba bizler içimizde neyi nasıl barındırıyoruz ve barındırdıklarımız için ne yapıyoruz ne yapmıyoruz? Tabiki elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz acaba doğru yapabiliyormuyuz hım yada yeterli oluyormu? İçinde barındırılanmı barındırılan içmi olmak istersiniz?

Valla Hocam simdiye kadar hep icimde birseyler barindirdim ve hayatim bu barindirdiklarimi elde etmek icin ugrasmakla gecti. Bu ugrastada kimi zaman basarili kimi zamanda basarisiz oldum.
Bu yüzden bundan sonra barindirilan ic olmayi isterim. Cünkü o zaman benim birsey yapmama gerek kalmaz.

Evet sana bir şeyler yazmak istedim aslında çok şeyler var ama ben sadece senin güzel olan şeyleri kaydetmeni istiyorum aslında ama sanırım pekte adil olmaz neden biliyormusun mademki günlüksün ve bende sana gün içerisinde yaşadıklarımı yazacağım samimi şekilde dürüst olmalıyım ve gerçek yaşadıklarımı yazmalıyım yani hayallerden uzakk...yaşamak istediklerimi değil yaşadıklarımı...... Sevgili günlük yine aynı teleş ve azimle sabah kendimi dışarı attım ve işimle ilgili koşuşturmaya başladım bir taraftan sıcaklar ve nem hızımı azaltmaya çalışsada elimden geldiğince aynı tempoda koşuşturmaya çalışıyorum... İşlerim bitince bir arkadaşıma uğradım biraz mazi biraz bugünden lafladık kah sitem kah gırgır vardı sohbette.. Sonrasında alışverişe çıktım kendimi ödüllendirdim....Ve tabi her zamanki gibi tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı misali evin yolunu tuttum....Vesaire vesaire...Senin tertemiz sayfanı tertemiz yaşanmışlıklarla doldurmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve çalışacağım sana söz veriyorum. Şimdilik hoşça kal EMİ.......

Evet günlük hergün bir şeyler karalamak istiyorum lakin bu sıralar özellikle hiç fırsatım olmuyor diyebilirim aslında o kadar yazacak şeyler var ki.... Bir kaç gündür yeni aldığımız evin dizaynıyla uğraşıyorum bilirsin işte dünya işleri olsada olmuyor olmasada.... Yorgunluk had sahfada daha denize bile gidemedim ama sana söz bir iki güne giderim inşallah o zaman yazarım sana.. Olurmu denize gitmedim diye yazmak değilmi gitmek lazım yazmak lazım. Ama çok işim olduğundan bu sene böyle oldu. Diyeceksin dünya işi bitmez sende haklısın ama, kendi işini kendin yapmayınca olmuyor... Olsun elbet bu yorgunluklar da geçer.... Neyse sevgili günlük fazla abur cubura gerek yok olağan üstü bir durum olursa sana söz ilk senin haberin olacak ilk senin sayfanda yer alacak.. Şimdilik hoşçakal EMİ......Eyvallah...

Sevgili günlük, gönül hep güzel şeyler paylaşmak istiyor aslında ama maalesef yaşam o kadar toz pembe değil ki.. Beni anladığını biliyorum, güzel şeyler paylaşmak istediğimi bildiğini de biliyorum.. Ben bu aralar biraz hastayım ve bu yüzden pek keyfim yok bugün doktora gittim ve bir sürü ilaç.. Ramazan da böyle olmasına üzüldüm. Ama yine de elimden geldiğince ramazanı yaşamaya devam edeceğim... Evet yaşam bu herşeye gebe her an her şey olabilir.... Ve bizler yaşamaya devam edeceğiz son nefese kadar ama öyle ama böyle... Ve sen sevgili günlük bizden sonraki güzel insanlara bizi anlatacaksın her haliyle yaşamın..El feneri hünerinde ışık tut onlara emi.... Bu sene ülke geneli çok sıcak ve bunaltıcı nem çok.. ALLAH sonumuzu hayr eylesin...Eeeee sen ne alemdesin neler yapıyorsun biz yokken kendini yanlız hissetmediğine eminim, çünkü burada mükemmel dostlar var onlar seni yanlız bırakmaz ben biliyorum. Yani ben gelirim o gelir diğeri derken canın sıkılmaz buralarda... Biz hep hatırlayacağız seni senin bizi hatırladığın kadar.... Bize kendini unutturmA....EMİ......Şimdilik eyvallah...

Geri