CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 6 Mrt 2024 #1 Sürekli resfebe resimleri hazırlanmaz dedim artık Minimalist resim örneklerine rastlayınca bunların üzerine yazı yazmak hoş olur diye düşündüm ve sizin için 15 resimlik dev arşivi ortaya çıkardım Tamamı kendi üretimimdir bilginize
Sürekli resfebe resimleri hazırlanmaz dedim artık Minimalist resim örneklerine rastlayınca bunların üzerine yazı yazmak hoş olur diye düşündüm ve sizin için 15 resimlik dev arşivi ortaya çıkardım Tamamı kendi üretimimdir bilginize
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Mrt 2024 #4 Çok güzel çalışmalar ve sözler hele en son söze bayildim biliyordum ama redim Üzerine daha bir renk ve güzel olmuş
Çok güzel çalışmalar ve sözler hele en son söze bayildim biliyordum ama redim Üzerine daha bir renk ve güzel olmuş
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 8 Ekm 2024 #6 Yeni gördüm güzel sözlermiş
VirgüL* Usta 29 Ekm 2024 #7 Harika! Minimalist resimlerle güzel sözlerin birleşiminden oluşan arşivini paylaştığın için teşekkürler
Harika! Minimalist resimlerle güzel sözlerin birleşiminden oluşan arşivini paylaştığın için teşekkürler