BADEM:) Üye 23 Ock 2009 #1 Özür dilerim ben yeniyim yalnış yapmışım kusura bakmayın.Benim sorum şarkıyı ve hadiseyi beğendinizmi olucaktı.İlginize teşekkürler.
Özür dilerim ben yeniyim yalnış yapmışım kusura bakmayın.Benim sorum şarkıyı ve hadiseyi beğendinizmi olucaktı.İlginize teşekkürler.
LoSt_LoVe Forum Onuru 24 Ock 2009 #3 canım ben 5 verdim senin demek istediğini anladım ama birde açıklayıcı yazı eklemen gerekiyo.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ock 2009 #4 evet nerden bakıldığına bağlı kaç puan verirsiniz veya kaçıncı gelir nebilim kaç dansçı oynatsın herşeye çıkar bu...açıklayıcı yazı gelsin ben oyumu öle vercem..
evet nerden bakıldığına bağlı kaç puan verirsiniz veya kaçıncı gelir nebilim kaç dansçı oynatsın herşeye çıkar bu...açıklayıcı yazı gelsin ben oyumu öle vercem..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Ock 2009 #5 Sarki icin 5 puan verdim )
LoSt_LoVe Forum Onuru 24 Ock 2009 #6 badem sitede yeni hatta ikinci mesajı eminim siteye gelince düzeltecektir.