P Papatya V.I.P V.I.P 22 Arl 2012 #1 Merak ettik kim nasıl çikolata seviyor diye,soralım dedik... Anketimize katılmaz mısınız arkadaşlar
Merak ettik kim nasıl çikolata seviyor diye,soralım dedik... Anketimize katılmaz mısınız arkadaşlar
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Arl 2012 #2 Bitter tabii ki.... çikolata dediğin bol kakaolu olur...olmaz sa da ona çikolata denmez başka bişey denir
Bitter tabii ki.... çikolata dediğin bol kakaolu olur...olmaz sa da ona çikolata denmez başka bişey denir
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Arl 2012 #4 HAYAL__ dediki: Bitter tabii ki.... çikolata dediğin bol kakaolu olur...olmaz sa da ona çikolata denmez başka bişey denir Genişletmek için tıklayın... Sadece merak ettim. Ne denir?
HAYAL__ dediki: Bitter tabii ki.... çikolata dediğin bol kakaolu olur...olmaz sa da ona çikolata denmez başka bişey denir Genişletmek için tıklayın... Sadece merak ettim. Ne denir?
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Arl 2012 #5 Ben de bilmiyorum ... sütlüyse süt ...yada fıstıklıysa fıstık ....fındıklıysa fındıkla ilgili bir isim bence ama çikolata denmesin
Ben de bilmiyorum ... sütlüyse süt ...yada fıstıklıysa fıstık ....fındıklıysa fındıkla ilgili bir isim bence ama çikolata denmesin
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Arl 2012 #6 HAYAL__ dediki: Ben de bilmiyorum ... sütlüyse süt ...yada fıstıklıysa fıstık ....fındıklıysa fındıkla ilgili bir isim bence ama çikolata denmesin Genişletmek için tıklayın... Hımm çok ilginç bir yaklaşım O zaman çaya şeker atanlar da lütfen bundan sonra çay içiyoruz demeyin.
HAYAL__ dediki: Ben de bilmiyorum ... sütlüyse süt ...yada fıstıklıysa fıstık ....fındıklıysa fındıkla ilgili bir isim bence ama çikolata denmesin Genişletmek için tıklayın... Hımm çok ilginç bir yaklaşım O zaman çaya şeker atanlar da lütfen bundan sonra çay içiyoruz demeyin.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 27 Mys 2015 #9 Her türlüsünü severim... Sevmeyenlerin yerine de yerim
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Mys 2015 #10 alemdar dediki: Her türlüsünü severim... Sevmeyenlerin yerine de yerim Genişletmek için tıklayın... Afiyet Olsun
alemdar dediki: Her türlüsünü severim... Sevmeyenlerin yerine de yerim Genişletmek için tıklayın... Afiyet Olsun