Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Eyl 2017 #1 Valla ben Akdeniz ikliminin insanıyım ya siz?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Eyl 2017 #3 akdeniz ikliminden gelmeyim de kafama takılan bir sey var. marmara diye iklim yok ki yoksa yeni çıktı da benim mi haberim yok☺
akdeniz ikliminden gelmeyim de kafama takılan bir sey var. marmara diye iklim yok ki yoksa yeni çıktı da benim mi haberim yok☺
r0se Forum Onuru Özel üye 10 Eyl 2017 #5 -araz- dediki: akdeniz ikliminden gelmeyim de kafama takılan bir sey var. marmara diye iklim yok ki yoksa yeni çıktı da benim mi haberim yok☺ Genişletmek için tıklayın... tespit gibi tespit Harikasın
-araz- dediki: akdeniz ikliminden gelmeyim de kafama takılan bir sey var. marmara diye iklim yok ki yoksa yeni çıktı da benim mi haberim yok☺ Genişletmek için tıklayın... tespit gibi tespit Harikasın
Ella Katılımcı 10 Eyl 2017 #6 Absent dediki: Marmara candır Zaten o bölgede yaşıyorum Genişletmek için tıklayın... sana hangı bölgede yasıyosun dıye sormadılar
Absent dediki: Marmara candır Zaten o bölgede yaşıyorum Genişletmek için tıklayın... sana hangı bölgede yasıyosun dıye sormadılar