Hangi komik kadınsınız?

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
Yasemin Yalçın
Aslında müthiş bir analiz gücüne sahipsiniz. Ama ifade noktasına gelince standart anlatım tekniklerine sapıyorsunuz. Sözünüzü mümkün olduğu kadar geniş kitlelerin duyması için, olabilecek en genel geçer klişeleri ve meseleleri seçip, oradan detaylara inmeye çalışıyorsunuz.

Bu da ilk aşamada anlaşılmamanıza neden oluyor. Arada bir de tuzağa düşüyorsunuz, çünkü detaylar ancak hikâyeniz talibini bulduğu zaman ortaya çıkabiliyor. Asıl meseleniz onlar olsa da, ilgi çekme endişesiyle mizahınızı standart hikâyelere indirgeyebiliyorsunuz.

Demet Akbağ
Nitelikli bir zekâya sahipsiniz. Komik olduğunuz kadar hüzünlüsünüz de… Hayata bakışınız keskin bir ironi gözlüğüyle mizaha evriliyor. Elinizde değil her şeye gülüyorsunuz, ama gülüşünüz her daim alaycı ve aslında bir miktar yaralı. Trajik olanın temelinde bulduğunuz mizah mantıksızlıktan olduğu kadar niyetlerden de kaynaklanıyor. İnsanın insana ettiğini yine insana hatırlatıyorsunuz. Mizah sizin için dünyayı daha görünür kılmanın bir yolu. Meseleler görünürleştikçe, çözüm yolu da bulur umuduyla gülerken ağlamaya devam ediyorsunuz. Arada bir hayal kırıklığı yaşasanız da, tek bir zihinde bile ateş çaktırmak size yetiyor.

Hımmmm :P

Bana da Yasemin Yalçın çıktı. Bir iki cümle benimle benzeşiyor gibi ama çevrem beni daha çok ciddi kız olarak tanımlar. Gülmeyi, takılmayı severim ama mizahi yönümün pek da kuvvetli olduğunu sanmıyorum. Benim ki samimiyet derecesinde kalıyor.

Geri