wien06 V.I.P V.I.P 28 Ksm 2007 #1 2007-2008 TURKIYE super liginde sizce hangi takim sampion olur Upvote 0 Downvote
wien06 V.I.P V.I.P 28 Ksm 2007 #3 Arkadaslar anketin suresini yanlislikla kisa yapmisim sureyi uzatabilen olursa sevinirim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ksm 2007 #4 Anketi süresiz olarak ayarladım hocam, ayrıca Trabzon dedim
wien06 V.I.P V.I.P 28 Ksm 2007 #5 YoRuMSuZ dediki: Anketi süresiz olarak ayarladım hocam, ayrıca Trabzon dedim Genişletmek için tıklayın... Tesekkurler gerci liglerin bitmesine bir ay kalaya ayarlasak daha guzel olurdu.
YoRuMSuZ dediki: Anketi süresiz olarak ayarladım hocam, ayrıca Trabzon dedim Genişletmek için tıklayın... Tesekkurler gerci liglerin bitmesine bir ay kalaya ayarlasak daha guzel olurdu.
wien06 V.I.P V.I.P 6 Mrt 2008 #6 Tebrikler bayagi futbola merakli üyelerimiz var Nerdeyse lig bitecek ama sadece bes kisi oy kullanmis
Tebrikler bayagi futbola merakli üyelerimiz var Nerdeyse lig bitecek ama sadece bes kisi oy kullanmis
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Mrt 2008 #7 GalataSaraydan baskasini gözüm görmez)) ondan dolaydi da GS isaretledim ) Not : yakinda Ahmet cakiri FenerBahceli bikini ile resimlerini görer senniz hic sasirmayin
GalataSaraydan baskasini gözüm görmez)) ondan dolaydi da GS isaretledim ) Not : yakinda Ahmet cakiri FenerBahceli bikini ile resimlerini görer senniz hic sasirmayin