GRAP FRUİT
Tatlı tabağında pudra şekeri ile servis edilir. Çay kaşığı ile yenir. Ayrıca parmak yıkama tası verilir.
KAVUN DİLİM
Tatlı tabağında Ordövre çatalı desert kaşığı ile yenir.
DUMANLI FÜME JAMBON VE KAVUN
Normal yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçakla yenir.
ORDÖVR
Yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçakla yenir.
HAYVAR
Yemek tabağında havyar bıçağı, yoksa küçük bıçakla yenir.
KAZ CİĞERİ
Tatlı tabağında küçük çatal ve küçük bıçak ile yenir.
KUŞKONMAZ
Yemek tabağında, kuşkonmaz pensi, yoksa elle tutulup yemek çatalının yardımı ile yenir, ayrıca finger Bol (El tası) verilir.
KUŞKONMAZ VE JAMBON
Jambon salata tabağında kuşkonmaz yemek tabağında ayrı servis edilir veya ikisi de yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçak ile yenir. Ayrıca Finger Bol (el tası) verilir.
ENGİNAR HAŞLAMA YAPRAĞI İLE
Yemek tabağında önce yaprakları teker teker koparılarak elle, göbeğine gelince küçük çatal ve küçük bıçakla yenir. Yanına ayrıca defet tabağı ve finger bol verilir.
BALIK ÇORBASI
Düz yemek tabağının üzerine yerleştirilmiş sıcak çorba tabağında balık çatalı, balık bıçağı, çorba kasığı ile yenir. Ayrıca deşet tabağı verilir.
POT O FÖ
Düz yemek tabağının üzerine yerleştirilmiş çorba tabağında yemek çatalı, yemek bıçağı, yemek kaşığı ile yenir.
PEYNİRLER
Tatlı tabağında küçük çatal, küçük bıçak ile varsa peynir bıçağı, küçük çatal ile yenir.
DONDURMA KUPLAR
Tatlı tabağı üzerine üçgen katlanmış kâğıt peçete veya kup altı peçetesi üzerine dondurma kupunu tabağı ve dondurma kupu, dondurma kasığı ile yenir.
KUP DESERTLER
Tatlı tabağı üzerine, kup altı peçetesi, yoksa üçgen katlanmış kâğıt peçete ve üzerine kup tabağı ile dondurma kasığı, eğer kup derinse buzlu çay kaşığı ile yenir.
MEYVELER
Tatlı tabağı, meyva çatlı ve meyve bıçağı ve Finger Bol (el tası) : Kabuksuz meyveler için ayrıca kase içerisinde soğuk su, tatlı tabağında meyve çatalı ve meyve bıçağı ile yenir. Ayrıca yanında finger bol el tası verilir. Kabuksuz meyvelerden üzüm cinsleri meyve tabağında elle, ayrıca yanında yıkanmak için kase içerisinde soğuk su, çilek cinsi meyveler kuplarda veya meyve tabağında, pudra sekeri ve krema ile tatlı çatalı ve tatlı kaşığı ile yenir.
Tatlı tabağında pudra şekeri ile servis edilir. Çay kaşığı ile yenir. Ayrıca parmak yıkama tası verilir.
KAVUN DİLİM
Tatlı tabağında Ordövre çatalı desert kaşığı ile yenir.
DUMANLI FÜME JAMBON VE KAVUN
Normal yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçakla yenir.
ORDÖVR
Yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçakla yenir.
HAYVAR
Yemek tabağında havyar bıçağı, yoksa küçük bıçakla yenir.
KAZ CİĞERİ
Tatlı tabağında küçük çatal ve küçük bıçak ile yenir.
KUŞKONMAZ
Yemek tabağında, kuşkonmaz pensi, yoksa elle tutulup yemek çatalının yardımı ile yenir, ayrıca finger Bol (El tası) verilir.
KUŞKONMAZ VE JAMBON
Jambon salata tabağında kuşkonmaz yemek tabağında ayrı servis edilir veya ikisi de yemek tabağında küçük çatal, küçük bıçak ile yenir. Ayrıca Finger Bol (el tası) verilir.
ENGİNAR HAŞLAMA YAPRAĞI İLE
Yemek tabağında önce yaprakları teker teker koparılarak elle, göbeğine gelince küçük çatal ve küçük bıçakla yenir. Yanına ayrıca defet tabağı ve finger bol verilir.
BALIK ÇORBASI
Düz yemek tabağının üzerine yerleştirilmiş sıcak çorba tabağında balık çatalı, balık bıçağı, çorba kasığı ile yenir. Ayrıca deşet tabağı verilir.
POT O FÖ
Düz yemek tabağının üzerine yerleştirilmiş çorba tabağında yemek çatalı, yemek bıçağı, yemek kaşığı ile yenir.
PEYNİRLER
Tatlı tabağında küçük çatal, küçük bıçak ile varsa peynir bıçağı, küçük çatal ile yenir.
DONDURMA KUPLAR
Tatlı tabağı üzerine üçgen katlanmış kâğıt peçete veya kup altı peçetesi üzerine dondurma kupunu tabağı ve dondurma kupu, dondurma kasığı ile yenir.
KUP DESERTLER
Tatlı tabağı üzerine, kup altı peçetesi, yoksa üçgen katlanmış kâğıt peçete ve üzerine kup tabağı ile dondurma kasığı, eğer kup derinse buzlu çay kaşığı ile yenir.
MEYVELER
Tatlı tabağı, meyva çatlı ve meyve bıçağı ve Finger Bol (el tası) : Kabuksuz meyveler için ayrıca kase içerisinde soğuk su, tatlı tabağında meyve çatalı ve meyve bıçağı ile yenir. Ayrıca yanında finger bol el tası verilir. Kabuksuz meyvelerden üzüm cinsleri meyve tabağında elle, ayrıca yanında yıkanmak için kase içerisinde soğuk su, çilek cinsi meyveler kuplarda veya meyve tabağında, pudra sekeri ve krema ile tatlı çatalı ve tatlı kaşığı ile yenir.