Simurg 😉 Özel üye 12 Ock 2019 #1 Hareketli resimler üzerine yazı yazmak çok ilgimi çeken bir durum olmuştu. Birkaç kez farklı programlar denedim olmamıştı zordu kullanımları ama bu kez forumda bulduğum programla bunu kolayca yaptım. ? İlk çalışmamı beğeninize sunuyorum ?
Hareketli resimler üzerine yazı yazmak çok ilgimi çeken bir durum olmuştu. Birkaç kez farklı programlar denedim olmamıştı zordu kullanımları ama bu kez forumda bulduğum programla bunu kolayca yaptım. ? İlk çalışmamı beğeninize sunuyorum ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Ock 2019 #4 Simdi gordum gayet guzel olmus ellerine saglik devamini bekleriz ?
Simurg 😉 Özel üye 12 Ock 2019 #5 İlk ekleyince bende de görünmedi sonra göründü nedense. Devamı olacak bunların çok sevdim bu olayı ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Ock 2019 #6 Gerçekten çok güzel olmuş Screen To Gif programıyla değil mi? Kesinlikle devamın bekleriz @Simurg...
Simurg 😉 Özel üye 13 Ock 2019 #7 Ve ikinci çalışmam şu an yaptım Tek taşımı kendim aldım gibi oldu yaw ?