• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Hayal gücün tavan yapsın =)=)

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
Bu oyunda herkes alttakine bir kelime veriyor.Alttaki o kelimeyle ilgili bikaç düşüncesini yazıyor.Ama olabildiğine hayllerini katarak:)Belki saçmalamış gibi gözükerek ama normal de çok basit olan şeylere farklı açılardan bakarak. Böylece beynin iki lobuda çalışıcak:)

Örneğin: kelime çay kaşığı

Aklımıza çay,çay bardağı ,şeker,karıştırmak gelebilir.Onun yerine çay kaşığını denize atladığımız iskele gibi düşünmek mesela:)Başlıyorum...

Kelime: masa

Hayal gücüm tavan yapacak..Geceleri uykum kaçtığında konu komşudan masaları toplayıp çit yapıyorum..Bütün sitenin çitlerini topladığımda sabaha kadar koyun sayıyorum ..Bittiğinde sabah olmuş oluyor;):v..Nasıl oyunu anlamışmıyım..:D

KELİME: Akvaryum:P

şimdi arda diye bi çocuk hiç bişeyi bilemiyomuş:D yarışma programına gitmiş tanıdklar gaza getiriyo falan:D
bilarda
bilarda
bilarda

ortam gerilmekte en kolay şeyleri bile bilemiyor:D:D

bilarda

bilarda

En sonunda slogan BİLARDO :P:P

Kelime:anahtar

Bizans İmparatorunun Kızını Ayarladım Geçenlerde Tuttu Bana Kalenin Anahtarını verdi..Tabi Bende Hemen Fatih e Bi msj Attım Geldi Fethettik İstanbul u..:P
KeLime....Ferrari..

Ferrari geçen gün eskiciye verdim abla çamaşır leğeni mi mandal mı istersin dedi..Ben çamaşır ipi aldım..Ferrariyi yutturduk adama ..:v

BİLEZİK..:D

bizim 130 kiloluk falanca teyze tutturdu elbiseme kemer diye:D elbiseyide bi görsen janjanlı janjanlı altın sarısıı:D dedim sana en iyi kemer annemin bileziği al tak:D

Kelime:klavye

Babam bana bi klavye aldı, Ben elimi kullanmadan yazıyor istediklerimi :D
Beynimi bile okuyor leb demeden anlıyor diyeceklerimi :P

kelime : saat :)

Saat olmus 85 hala dur diyor. Diyorum zaman geçiyor saat ayaklanıp gitcek ben hala beklıyorm :D

Kelime: Hayat

Geri