Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 29 Ags 2017 #1 Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı?
dderya kOkOşŞ V.I.P 29 Ags 2017 #3 Hiçbi şeyi takmayan, aşşşırı sosyal ama aynı zamanda lol bağımlısı biri oldum çıktım valla
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ksm 2020 #5 Beni cok etkilemiyor çünkü çok sabırlıyım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 10 Ksm 2020 #6 Mülayim yaptı )
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Mys 2022 #7 Şu bir kaç gündür tarifsiz bir şey yaptı adını koyamadığım şu adını koyamafığım huzurszuluğı bir atsam rahatlıcam da
Şu bir kaç gündür tarifsiz bir şey yaptı adını koyamadığım şu adını koyamafığım huzurszuluğı bir atsam rahatlıcam da
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Mys 2022 #9 hayata karsi büyük mücadele verdigimden beni halen degistiremedi cok sükür ama bu mücadeleden galip gelen ben oldum olumsuz yönlerimi yitirdim simdi her seye olumlu bakiyorum
hayata karsi büyük mücadele verdigimden beni halen degistiremedi cok sükür ama bu mücadeleden galip gelen ben oldum olumsuz yönlerimi yitirdim simdi her seye olumlu bakiyorum