Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Ock 2012 #3 sitem dediki: yorum yapamayacak kadar doğru hepsi.. Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle canım.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 15 Ock 2012 #4 Yani, çok doğru bir paylaşım olmuş. (Bir çok insana göre) Ne yazık ki öyle. Yoruma gerek kalmamış bile. Kalemine sağlık.
Yani, çok doğru bir paylaşım olmuş. (Bir çok insana göre) Ne yazık ki öyle. Yoruma gerek kalmamış bile. Kalemine sağlık.
patik Özel Üye Özel üye 1 Şbt 2012 #6 Gençlik borç ödemekle geçer, yaşlılık hastalıklarla. Ne zaman hayatın tadını çıkaracağız?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Şbt 2012 #7 Gençlikte dikkat edip genc olmaya devam etmek en güzeli olurdu yaşlılıkta Suskunun itirazı olmuş yaşlılık dönemine genç kalma förmülünü biliyor demek Tecrübelerinden yararlanmak isterim
Gençlikte dikkat edip genc olmaya devam etmek en güzeli olurdu yaşlılıkta Suskunun itirazı olmuş yaşlılık dönemine genç kalma förmülünü biliyor demek Tecrübelerinden yararlanmak isterim
BeReNN Alyam? Özel üye 1 Şbt 2012 #9 patik dediki: Gençlik borç ödemekle geçer, yaşlılık hastalıklarla. Ne zaman hayatın tadını çıkaracağız? Genişletmek için tıklayın... Öbür taraftada yancaz orası kesin
patik dediki: Gençlik borç ödemekle geçer, yaşlılık hastalıklarla. Ne zaman hayatın tadını çıkaracağız? Genişletmek için tıklayın... Öbür taraftada yancaz orası kesin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Şbt 2012 #10 Suskun dediki: bana yaşlımı demek istedi biri öhööö öhööööö öhhööööööööööö Genişletmek için tıklayın... ) Yok valla öyle demek istemedim son resme cevabın öyle düşündürdü
Suskun dediki: bana yaşlımı demek istedi biri öhööö öhööööö öhhööööööööööö Genişletmek için tıklayın... ) Yok valla öyle demek istemedim son resme cevabın öyle düşündürdü