KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Mys 2009 #4 genelde evlerde kullanılır..ama işyerlerinde vs kullanılabilir ama kesinlikle kapalı mekan olması daha yararlıdır.. fiziksel hali derken kesinlikle metal.. Upvote 0 Downvote
genelde evlerde kullanılır..ama işyerlerinde vs kullanılabilir ama kesinlikle kapalı mekan olması daha yararlıdır.. fiziksel hali derken kesinlikle metal..
LoSt_LoVe Forum Onuru 2 Mys 2009 #7 Sessiz gemi lütfen soruları rakamlandıralım.Bölümün kuralları gereği. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Mys 2009 #8 içine birsey konur..normalde elektrikli değil (elektrikli olanları var onlar metal olmayabiliyor..ve tusuda oluyor..ama ben elektrikli olanı düşünmemiştim...sen sorunca elektriklli olanlarının varlıgıda aklıma geldi) sizde düşünmeyincevaplarım elektriksizine göre Upvote 0 Downvote
içine birsey konur..normalde elektrikli değil (elektrikli olanları var onlar metal olmayabiliyor..ve tusuda oluyor..ama ben elektrikli olanı düşünmemiştim...sen sorunca elektriklli olanlarının varlıgıda aklıma geldi) sizde düşünmeyincevaplarım elektriksizine göre
LoSt_LoVe Forum Onuru 2 Mys 2009 #9 KIrmızı sen ne diyosun benim kafam allak bullak oldu =L=L Upvote 0 Downvote