P Papatya V.I.P V.I.P 8 Mrt 2013 #1 Aşkı Memnu'da Nihal'i Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha'yı canlandırmış kişidir. Daha başka filmlerde ve dizilerde de rol almıştır. Ses tonunu çok severim aynı zamanda.
Aşkı Memnu'da Nihal'i Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha'yı canlandırmış kişidir. Daha başka filmlerde ve dizilerde de rol almıştır. Ses tonunu çok severim aynı zamanda.
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Mrt 2013 #2 Çağatay Ulusoy ile öpüşme sahnesinde altına platform konulan hanım oyuncumuz...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Mrt 2013 #3 dizilerdeki karekterleri farklı olsada hepsinde aynı aksilik..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Mrt 2013 #4 Çok sümsük buluyorum kendilerini..Çok donuk ve bence güzel bile değil.
AHSEM ....EnDl-LeS.... 11 Mrt 2013 #5 bizim türklerde tv çıkan biri varsa amanın hiç görmemiş gibi agzı ayrılıyo neresi güzel hiç anlamadım;;U
bizim türklerde tv çıkan biri varsa amanın hiç görmemiş gibi agzı ayrılıyo neresi güzel hiç anlamadım;;U
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Mrt 2013 #8 Forumumuzda hayranları bulunan ufak tefek, popüler dizilerde yer almış şahıs..