yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ock 2022 #1 Hepside siyah saçlı Fistiklar İspanya'nın yöresel yemeği paella
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 12 Ock 2022 #2 midye galiba onlar..ilk bakışta gerçekten havuzda yüzen kadınlar gibi görünüyor..)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ock 2022 #3 vEzİr dediki: midye galiba onlar..ilk bakışta gerçekten havuzda yüzen kadınlar gibi görünüyor..) Genişletmek için tıklayın... Yok yok midye degil ))
vEzİr dediki: midye galiba onlar..ilk bakışta gerçekten havuzda yüzen kadınlar gibi görünüyor..) Genişletmek için tıklayın... Yok yok midye degil ))
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 12 Ock 2022 #4 yesim434 dediki: Yok yok midye degil )) Genişletmek için tıklayın... gerçekten kadınlarımı yiyor bu ispanyollar....)))
yesim434 dediki: Yok yok midye degil )) Genişletmek için tıklayın... gerçekten kadınlarımı yiyor bu ispanyollar....)))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ock 2022 #5 vEzİr dediki: gerçekten kadınlarımı yiyor bu ispanyollar....))) Genişletmek için tıklayın... Ben ilk gördügümde patlicanli yemek sandim ))) ama gercegi bu Valensiya nin meşhur yemeği.. Mantar,midye,karides, Deniz ürünleriyle yapilan bir ceşit sote
vEzİr dediki: gerçekten kadınlarımı yiyor bu ispanyollar....))) Genişletmek için tıklayın... Ben ilk gördügümde patlicanli yemek sandim ))) ama gercegi bu Valensiya nin meşhur yemeği.. Mantar,midye,karides, Deniz ürünleriyle yapilan bir ceşit sote