Apancene Aktif 21 Şbt 2010 #1 Acemilikden kurtulacam diye bu hallerde olmak nayn düşünemiyorum , ama yine sorayım haçan bilen gören ses eylesin beni nasiii bilursunuz ...
Acemilikden kurtulacam diye bu hallerde olmak nayn düşünemiyorum , ama yine sorayım haçan bilen gören ses eylesin beni nasiii bilursunuz ...
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 21 Şbt 2010 #2 kötü değil iyi diyebilebilirim. Fazlasıyla komplesksli ki acemiye taktın durdun Ama belli bir leveli olan insansın hakkını yemeyelim kusurlardan biriyse fenerbahçe
kötü değil iyi diyebilebilirim. Fazlasıyla komplesksli ki acemiye taktın durdun Ama belli bir leveli olan insansın hakkını yemeyelim kusurlardan biriyse fenerbahçe
Apancene Aktif 21 Şbt 2010 #3 Heya çırak olmuşam booooo şükür , yorumun içinde teşk ustam nami diyer özel üye ; bu arada FB olmak
Suskun V.I.P V.I.P 21 Şbt 2010 #5 Samimiyetine güvendiğim içten ve dürüst birisin.Yanlış yapmaktan ve kırmaktan kaçınan .....devam etmiyeyim bu kadar yeterli
Samimiyetine güvendiğim içten ve dürüst birisin.Yanlış yapmaktan ve kırmaktan kaçınan .....devam etmiyeyim bu kadar yeterli
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Şbt 2010 #6 İyi birine benziyorsun..zamnla yazacak belki daha çok şey bulabilirim..şimdilik bu kadar yazabiliyorum..tanıdıkça göreceğiz nasıl biriymişsin..
İyi birine benziyorsun..zamnla yazacak belki daha çok şey bulabilirim..şimdilik bu kadar yazabiliyorum..tanıdıkça göreceğiz nasıl biriymişsin..
Apancene Aktif 21 Şbt 2010 #7 Suskun dediki: Samimiyetine güvendiğim içten ve dürüst birisin.Yanlış yapmaktan ve kırmaktan kaçınan .....devam etmiyeyim bu kadar yeterli Genişletmek için tıklayın... Bana yabancı gelmedi bu dediğin ablam ;
Suskun dediki: Samimiyetine güvendiğim içten ve dürüst birisin.Yanlış yapmaktan ve kırmaktan kaçınan .....devam etmiyeyim bu kadar yeterli Genişletmek için tıklayın... Bana yabancı gelmedi bu dediğin ablam ;
Apancene Aktif 21 Şbt 2010 #9 Evet zaman gösterecek bu dediklerimizi ; Fenerliyim ama fanatik değilim yorumlarınız içinde teşk.ederim
Evet zaman gösterecek bu dediklerimizi ; Fenerliyim ama fanatik değilim yorumlarınız içinde teşk.ederim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Şbt 2010 #10 Dost bir esinti var ufukta, üstelikte kuzeyden Ha acemilik ne zaman çıkacak derken şimdide çıraklık mı )))
Dost bir esinti var ufukta, üstelikte kuzeyden Ha acemilik ne zaman çıkacak derken şimdide çıraklık mı )))