• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

herkes zeki olamaz!!!

Sevgi.2

Aktif
Bir gün müfettişler teftiş sonrası toplantı için bizi çağırdılar.Tabi ki bütün öğretmenler oradayız.Müfettişlerin başkanı konuşuyor:
" Arkadaşlar tüm çalışmalarınızı beğendik ancak çocukları matematik için zorladığınızı görüyorum.Bırakın zorlamayın.Herkes zeki olacak diye bir kayıt yok.Herkes matematikçi olamaz."

Biz diğer branş öğretmenleri neye uğradığımı şaşırmış bir halde müfettişe baktık,uzunca bir süre de bu espiri konusu oldu aramızda.

Doğru ama hakikaten göbeğim çatlıyor herkese matematik öğretmeye çalışırken, hakikaten de herkes matematiği öğrenemez, herkes o kadar zeki değil :P :P Ama şu müfettişler iş teftişe gelirken neden öyle demiyor, ya da bana neden böyle iyi birisi denk gelmedi :) Herkes öğrenebilir yeter ki uygun yöntem tekniği bul (Sanki zaman var da)

:D:D üzüldüm bak şimdi neler kaçırmışım ben:(

hoş bir olay değil aslında ama milli eğitim bakanlığımız sağolsun.

eğr herkez gecerse bilip de geçenlerin hakkı yenmiş olmuyormu sizce bu haksızlıa ne zaman dur diceksiniz hocam olmuyo ama

Geri