gökkuşağı Üyecik 11 Şbt 2013 #1 Merabalar ben LeyL-i Matem'in günlüğünde sürekli bahsettiği arkadaşı.. Aynı okulda ve aynı sınıfta okuyoruz Herkese iyi günler diliyorum
Merabalar ben LeyL-i Matem'in günlüğünde sürekli bahsettiği arkadaşı.. Aynı okulda ve aynı sınıfta okuyoruz Herkese iyi günler diliyorum
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 11 Şbt 2013 #4 GÖKKUŞAĞI dediki: Merabalar ben LeyL-i Matem'in günlüğünde sürekli bahsettiği arkadaşı.. Aynı okulda ve aynı sınıfta okuyoruz Herkese iyi günler diliyorum Genişletmek için tıklayın... Hoş geldin GÖKKUŞAĞI LeyL-i Matem i çoook severiz...Keyifli paylaşımların olur umarım
GÖKKUŞAĞI dediki: Merabalar ben LeyL-i Matem'in günlüğünde sürekli bahsettiği arkadaşı.. Aynı okulda ve aynı sınıfta okuyoruz Herkese iyi günler diliyorum Genişletmek için tıklayın... Hoş geldin GÖKKUŞAĞI LeyL-i Matem i çoook severiz...Keyifli paylaşımların olur umarım
gökkuşağı Üyecik 11 Şbt 2013 #6 HAYAL__ dediki: Hoş geldin GÖKKUŞAĞI LeyL-i Matem i çoook severiz...Keyifli paylaşımların olur umarım Genişletmek için tıklayın... Bende çok seviyorum hoşbuldum HAYAL BeReNN dediki: Hosgeldin aramiza keyiflu forumlar Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum..
HAYAL__ dediki: Hoş geldin GÖKKUŞAĞI LeyL-i Matem i çoook severiz...Keyifli paylaşımların olur umarım Genişletmek için tıklayın... Bende çok seviyorum hoşbuldum HAYAL BeReNN dediki: Hosgeldin aramiza keyiflu forumlar Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum..
tatlı çiçek Üye 11 Şbt 2013 #10 hoşgeldin canım bende yeniyim yavaş yavaş alışıyorum ama şimdiden çok sevdim