K kocausta Üye 2 Ock 2012 #1 Birşeyler ararken rasgele buldum burayı. Biraz bakınca oldukça kapsamlı olduğunu gördüm, umarım birşeyler de buradan öğrenebilirim. 50'li yaşlarda bir "amca"yım, bol boş vaktim var, ve kötü bir de okuma/öğrenme hastalığı
Birşeyler ararken rasgele buldum burayı. Biraz bakınca oldukça kapsamlı olduğunu gördüm, umarım birşeyler de buradan öğrenebilirim. 50'li yaşlarda bir "amca"yım, bol boş vaktim var, ve kötü bir de okuma/öğrenme hastalığı
BeReNN Alyam? Özel üye 2 Ock 2012 #2 Hoşgeldiniz aramıza keyifli forumlar iyi yere denk geldiniz okunucak çok paylaşım var keyifli okumalar dilerim
Hoşgeldiniz aramıza keyifli forumlar iyi yere denk geldiniz okunucak çok paylaşım var keyifli okumalar dilerim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Ock 2012 #3 valla harika bir yere geldiniz.Emin olun pişman olmayacaksınız..
Suskun V.I.P V.I.P 2 Ock 2012 #5 kocausta dediki: Birşeyler ararken rasgele buldum burayı. Biraz bakınca oldukça kapsamlı olduğunu gördüm, umarım birşeyler de buradan öğrenebilirim. 50'li yaşlarda bir "amca"yım, bol boş vaktim var, ve kötü bir de okuma/öğrenme hastalığı Genişletmek için tıklayın... Bizlerde birşeyler ararken buranın yerlisi olduk.Ayrıca yaş sınırımız yok saygı,sevgi ve bilginin birleştiği forumumuzda sizinde yorum ve paylaşımlarınızı bekleriz.
kocausta dediki: Birşeyler ararken rasgele buldum burayı. Biraz bakınca oldukça kapsamlı olduğunu gördüm, umarım birşeyler de buradan öğrenebilirim. 50'li yaşlarda bir "amca"yım, bol boş vaktim var, ve kötü bir de okuma/öğrenme hastalığı Genişletmek için tıklayın... Bizlerde birşeyler ararken buranın yerlisi olduk.Ayrıca yaş sınırımız yok saygı,sevgi ve bilginin birleştiği forumumuzda sizinde yorum ve paylaşımlarınızı bekleriz.
K kocausta Üye 2 Ock 2012 #7 Hoşbulduk diyorum hepinize. Anladığım kadarıyla burası kızların çoğunlukta olduğu bir yer Biraz geç kalmışım buraya katılmakla Pek "biraz" değil ya ******** Bu arada, araba, klima, ev aletleri konularında da yardımcı olabilirim.
Hoşbulduk diyorum hepinize. Anladığım kadarıyla burası kızların çoğunlukta olduğu bir yer Biraz geç kalmışım buraya katılmakla Pek "biraz" değil ya ******** Bu arada, araba, klima, ev aletleri konularında da yardımcı olabilirim.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Ock 2012 #8 Hoşgeldiniz iyi forumlar) Sizin gibi değerli insanları burda görmek çok güzel
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ock 2012 #9 Hoşgeldiniz kocausta. İyi forumlar ve iyi paylaşımlar diliyorum.
Suskun V.I.P V.I.P 2 Ock 2012 #10 kocausta dediki: Hoşbulduk diyorum hepinize. Anladığım kadarıyla burası kızların çoğunlukta olduğu bir yer Biraz geç kalmışım buraya katılmakla Pek "biraz" değil ya ******** Bu arada, araba, klima, ev aletleri konularında da yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıklayın... Evet burası kızlarımızın çok olduğu bir forum ve biz bir Aileyiz.
kocausta dediki: Hoşbulduk diyorum hepinize. Anladığım kadarıyla burası kızların çoğunlukta olduğu bir yer Biraz geç kalmışım buraya katılmakla Pek "biraz" değil ya ******** Bu arada, araba, klima, ev aletleri konularında da yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıklayın... Evet burası kızlarımızın çok olduğu bir forum ve biz bir Aileyiz.