Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ags 2021 #1 Hiç bir masraftan kaçınmadım forumumuza klima taktırdım sıcaklardan bunalan herkes buraya gelip serinleyebilir
Hiç bir masraftan kaçınmadım forumumuza klima taktırdım sıcaklardan bunalan herkes buraya gelip serinleyebilir
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Ags 2021 #2 buzdalapsiz olmaz buda benden hic kacmadim masraftan hemen dolu aldim
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ags 2021 #3 yilmaz27 dediki: buzdalapsiz olmaz buda benden hic kacmadim masraftan hemen dolu aldim Genişletmek için tıklayın... Oh oh yiyecek içecek sıkıntımız da kalmadı
yilmaz27 dediki: buzdalapsiz olmaz buda benden hic kacmadim masraftan hemen dolu aldim Genişletmek için tıklayın... Oh oh yiyecek içecek sıkıntımız da kalmadı
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 6 Ags 2021 #4 @YoRuMSuZ 'a kabarık elektrik faturası gelcek bu ay
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ags 2021 #5 Sypnosis dediki: @YoRuMSuZ 'a kabarık elektrik faturası gelcek bu ay Genişletmek için tıklayın... Ben klimayı aldım yılmaz buzdolabını o da bir zahmet faturaları ödesin
Sypnosis dediki: @YoRuMSuZ 'a kabarık elektrik faturası gelcek bu ay Genişletmek için tıklayın... Ben klimayı aldım yılmaz buzdolabını o da bir zahmet faturaları ödesin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ags 2021 #6 Lafı mı olur bu sıcaklarda klimasız olmazdı zaten, teşekkürler @Lelis ödemeyi yaptım bile
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ags 2021 #7 YoRuMSuZ dediki: Lafı mı olur bu sıcaklarda klimasız olmazdı zaten, teşekkürler @Lelis ödemeyi yaptım bile Genişletmek için tıklayın... Aman da aman patronumuz çok bonkör Klima şart şart
YoRuMSuZ dediki: Lafı mı olur bu sıcaklarda klimasız olmazdı zaten, teşekkürler @Lelis ödemeyi yaptım bile Genişletmek için tıklayın... Aman da aman patronumuz çok bonkör Klima şart şart