malzemeleri
2 kabak
2 çorba kaşığı un
30 gr tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı süt
5 su bardağı et suyu
1 hindi but
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Kabakları temizleyip küp şeklinde doğrayın. Düdüklü tencereye alıp üzerine hindi butu bütün bir şekilde ilave edin. Et suyunu ekleyip pişirin. Blender?la pişen kabak ve eti püre haline getirin.
Tereyağını ve zeytinyağını bir tencerede ısıtın. Unu ilave edip azar azar çorbanın suyundan ekleyerek kaynayana kadar karıştırın. Kıyılmış sarımsak tuz ve kaynar süt ilave edip 5-6 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.
2 kabak
2 çorba kaşığı un
30 gr tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı süt
5 su bardağı et suyu
1 hindi but
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Kabakları temizleyip küp şeklinde doğrayın. Düdüklü tencereye alıp üzerine hindi butu bütün bir şekilde ilave edin. Et suyunu ekleyip pişirin. Blender?la pişen kabak ve eti püre haline getirin.
Tereyağını ve zeytinyağını bir tencerede ısıtın. Unu ilave edip azar azar çorbanın suyundan ekleyerek kaynayana kadar karıştırın. Kıyılmış sarımsak tuz ve kaynar süt ilave edip 5-6 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.