YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ksm 2012 #2 Bi fıkra anımsadım birden. Hani şu tanrının kadını yaratıp şöyle bir baktığı ve "boyanır" dediği...
felsefe_mi ...!... Özel üye 30 Ksm 2012 #3 YoRuMSuZ dediki: Bi fıkra anımsadım birden. Hani şu tanrının kadını yaratıp şöyle bir baktığı ve "boyanır" dediği... Genişletmek için tıklayın... Tepesine 2 de çatal ekledik mi insanlar ikide bir uydum der olur biter
YoRuMSuZ dediki: Bi fıkra anımsadım birden. Hani şu tanrının kadını yaratıp şöyle bir baktığı ve "boyanır" dediği... Genişletmek için tıklayın... Tepesine 2 de çatal ekledik mi insanlar ikide bir uydum der olur biter
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ksm 2012 #6 Noliyi burda yaa Ben kötü değilim ama Şeytan hiç olamam Başka kategori yok mu şeytanlık dışında
felsefe_mi ...!... Özel üye 30 Ksm 2012 #7 ZeyNoO dediki: Noliyi burda yaa Ben kötü değilim ama Şeytan hiç olamam Başka kategori yok mu şeytanlık dışında Genişletmek için tıklayın... Maalesef Tek bu kaldı
ZeyNoO dediki: Noliyi burda yaa Ben kötü değilim ama Şeytan hiç olamam Başka kategori yok mu şeytanlık dışında Genişletmek için tıklayın... Maalesef Tek bu kaldı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ksm 2012 #8 Şeytan gereklidir. İyi değildir ama gereklidir Sınava giriyorum ben
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ksm 2012 #9 YoRuMSuZ dediki: Şeytan gereklidir. İyi değildir ama gereklidir Sınava giriyorum ben Genişletmek için tıklayın... Ne sınavı bu saatte sınav mı olur
YoRuMSuZ dediki: Şeytan gereklidir. İyi değildir ama gereklidir Sınava giriyorum ben Genişletmek için tıklayın... Ne sınavı bu saatte sınav mı olur
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 30 Ksm 2012 #10 Kadınlar Şeytandır Diye Her Zaman Söylerim İşte Buda Kanıtı.