• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

İçerikleriniz ücretli yapın - ÇTL kazanın

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Harika bir kazanç yöntemi ile karşınızdayız. İçeriklerinizi görüntülemek için diğer üyelerden çtl talep etmeye ne dersiniz? :)

Bu kazanç yöntemini isterseniz açılan konularda, ister mesajlarda kullanılabilir. İçeriğinizin tümünü ya da bir kısmını gizleyerek içerin görünmesi için çtl talep edebilirsiniz.

İçerikten max. 10 çtl kazanılabilir. Siz 500 çtl yazsanız max kazanacağınız miktar 10 çtl 'dir. Tabi bunun altında da talep olması için 1 ile 10 arasında çtl miktarları yazabilirsiniz.

Eveeeet artık bunu yapabiliyoruz. Peki bu işlemi nasıl yapacağız? Cevap: Oldukça basit, bunun için editöre bir buton eklendi. Hemen ekran görüntüsü ile işlemi gerçekleştirelim.

Aşağıdaki ekran görüntüsü sanırım net şekilde durumu anlatıyor. Bu örnekte içeriğin sadece bir bölümü seçip gizledim, siz konunun/mesajın tamamını/bir kısmını seçip istediğiniz çtl miktarını talep edebilirsiniz.

ctl-kazanc.webp

İçeriğin ne olduğu ekran görüntüsünde göründüğü için 2 çtl ye kıyamadım ama denemeden de yapamayacağım sanırım 🤣

Ben bunu yaparsam bir kendimi dilenci gibi hissederim :))) resmen para dilniyorsun ya :))
Yok arkadas ben böyle para istemiyorum ben çok paylasim yaparim anlimin aki bilegimin gücü ile parami kazanirim :))) bana katilan benim gibi yapsin :) katilmayan bu tür kazanc saglasin :)))

Bu gayet eğlenceli ve helal kazanç :D Şöyle ki;

Ben bunu gayet rahat yaparım, ama üyelerimizin bu ödemeyi yapmaları için kesinlikle konuyu merak etmeleri gerekiyor :D

Bu gayet eğlenceli ve helal kazanç :D Şöyle ki;

Ben bunu gayet rahat yaparım, ama üyelerimizin bu ödemeyi yapmaları için kesinlikle konuyu merak etmeleri gerekiyor :D
Ama simdi param yok fakirim para kazayim deniyecegim :)))) önce biraz kazanalim degilmi :))) simdi olmayan parayi nereden vereyim tiwint mi atayim :))

Gel bak ne yapalim sen admin olarak biraz bize para yatir bizde burdaki aktiviteleri satin alalim ki motife olalim :)))) önemli olan isverenin isciyi memun etmesi degilmi sen nasilsa paralarimizi yok ettin simdide biraz olsun geri ver :))))

Bir çay: 25 ÇT (Yani 20 çay alabilirsin)
Bir simit: 25 çtl (Yani 20 çtl alabilirsin)
:D

Ne yani bir yıllık simit ve çay parası mı yükleseydim hesaplara :D

Geri