ahbeabi Uzman 26 Ekm 2007 #1 Arkadaşlar Bu İki Resim arasında her ne kadar büyük bi fark olmasada çok önemli bi fark mevcut bakalım bulabilecekmisiniz.
Arkadaşlar Bu İki Resim arasında her ne kadar büyük bi fark olmasada çok önemli bi fark mevcut bakalım bulabilecekmisiniz.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2007 #2 Hocam nasıl farketmedin. Biri kaban giymiş Ben bir bakışta farkı buldum. İpucu olarak kaç fark olduğunu söylerseniz ararım ama şimdilik görebildiğim tek fark bu Upvote 0 Downvote
Hocam nasıl farketmedin. Biri kaban giymiş Ben bir bakışta farkı buldum. İpucu olarak kaç fark olduğunu söylerseniz ararım ama şimdilik görebildiğim tek fark bu
aykan_65 Üye 26 Ekm 2007 #4 ilk resimdeki sadakat timsali, ikinci resimdekinin ne yapacağı belli olmaz Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Ekm 2007 #5 ) güzel resimis sagol paylasim icin aslinda ben aradaki farki yazacaktimda Bu aralar cok elestirildigim icin Susmayi tercih ettim )) kahrolsun pkk Upvote 0 Downvote
) güzel resimis sagol paylasim icin aslinda ben aradaki farki yazacaktimda Bu aralar cok elestirildigim icin Susmayi tercih ettim )) kahrolsun pkk
kelebek -ütopik- V.I.P 27 Ekm 2007 #6 aykan_65 dediki: ilk resimdeki sadakat timsali, ikinci resimdekinin ne yapacağı belli olmaz Genişletmek için tıklayın... En güzel cevap burdan gelmiş bence Upvote 0 Downvote
aykan_65 dediki: ilk resimdeki sadakat timsali, ikinci resimdekinin ne yapacağı belli olmaz Genişletmek için tıklayın... En güzel cevap burdan gelmiş bence
ahbeabi Uzman 29 Ekm 2007 #7 aykan_65 dediki: ilk resimdeki sadakat timsali, ikinci resimdekinin ne yapacağı belli olmaz Genişletmek için tıklayın... Aykan Kardeşin Cevabı Güzel, Ama Bi Büyük Fark daha mevcut? Upvote 0 Downvote
aykan_65 dediki: ilk resimdeki sadakat timsali, ikinci resimdekinin ne yapacağı belli olmaz Genişletmek için tıklayın... Aykan Kardeşin Cevabı Güzel, Ama Bi Büyük Fark daha mevcut?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ekm 2007 #9 İki köpekten alttakinin başında halka yok. Upvote 0 Downvote