İl-İlçeler Arası Uzaklık

• Konuyu açan Konuyu açan sherry
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
kusura bakmayın deneme fırsatım olmadı ama incelediğim kadarıyla işe yaramaz bir proğram...ben proğram yazarım ve proğram dilinden anlarım.....

tabi hemen hazırlar sitenize eklerim...hatta burada bulunan insanların birbirlerine olan uzaklıklarınıda hesaplayabilen bir proğram yazabilirim...:)

Lütfen ya mutlaka işe yarıyor ki linkin yönlendirildiği, konu ile ilgili siteye böyle bir bölüm eklenmiş. Ayrıca bunu hazırlayan da emek vermiştir, sizin işinize yaramayacak diye işe yaramaz olarak değerlendirmek hoş değil. Burayı kullanan çok insan var...

hııııı doğru ama insanların kullanması gereken daha verimli siteler ve proğramlar var...bu kişinin bilgi ve becerisine göre değişir...örneğin bilgi ve becerisi proğlam kakitesini anlama kapasitesi yüksek olan bir kişi bu proğramı tercih etmeyeceğini çok iyi bilir....verilen emeğe saygım vardır ama emeğin kalitesine olan saygım daha fazladır......

Verilen uğraştan ziyade işlevselliğine baktıyorum, aynı işi yapabilecek bir programı daha kolay hazırlayabiliyorsa ne mutlu ona :)

Geri