yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Arl 2012 #3 felsefe_mi dediki: nagadaaann dadlııılaa ya la Genişletmek için tıklayın... allah hayrını versin senin.. konunun başlığını ilginç magandalar diye okudum üzerine senin yorumuda görünce amanınnn ne oluyor diye atladım konuya
felsefe_mi dediki: nagadaaann dadlııılaa ya la Genişletmek için tıklayın... allah hayrını versin senin.. konunun başlığını ilginç magandalar diye okudum üzerine senin yorumuda görünce amanınnn ne oluyor diye atladım konuya
felsefe_mi ...!... Özel üye 29 Arl 2012 #4 yaren* dediki: allah hayrını versin senin.. konunun başlığını ilginç magandalar diye okudum üzerine senin yorumuda görünce amanınnn ne oluyor diye atladım konuya Genişletmek için tıklayın... Konuyu okumakta fayda var
yaren* dediki: allah hayrını versin senin.. konunun başlığını ilginç magandalar diye okudum üzerine senin yorumuda görünce amanınnn ne oluyor diye atladım konuya Genişletmek için tıklayın... Konuyu okumakta fayda var
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Arl 2012 #5 felsefe_mi dediki: Konuyu okumakta fayda var Genişletmek için tıklayın... bi faydalandım ki sormaa