• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

İlginç Uyarı Levhaları

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Hep yurdum insanından ilginçlikler çıkacak değil ya birazda ülkelerdeki ilginçliklere gülelim :) Aralarında oldukça komik ve yok canım bu kadarda değil dedirtecek levhalar var.

ilginc-levha.webp

Çocukların nerede?

ilginc-levha-2.webp

Suyun altında nefes alma!

ilginc-levha-3.webp

''Yanıyoruz" tweet'ini atana kadar önce binayı terk et

ilginc-levha-4.webp

Hamilelikten önce alkollü içecekleri tüketmek hamileliğe neden olur!

ilginc-levha-5.webp

Dokunmayın! Sadece ölmekle kalmazsanız, aynı zamanda ölürken acı çekersiniz!

ilginc-levha-6.webp

Sarhoşlar geçidi

ilginc-levha-7.webp

Lütfen merdiven boşluğunu tuvalet olarak kullanmayın!

ilginc-levha-8.webp

Bu havuzda köpek balığı tespit edilmiş olup suda idrar kokusu aldıklarında ortaya çıkıyorlar!

ilginc-levha-9.webp

İçeride sahipsiz bırakılan çocuklar doğrudan sirke satılacaktır! ( sanırım anne babaların daha dikkatli olmasını sağlamak için yazılmış bir levha. Ama bana hiçte akıl işi gelmedi)

ilginc-levha-10.webp

Olası kazalara mahal vermemek için lütfen bana işimi nasıl yapacağımı söyleme!( amannn arabanızı bakıma götürdüğünüzde işi ustasına bırakın : )

ilginc-levha-11.webp

Güvercinleri beslemeyin, parmağınızı kaybedebilirsiniz!

ilginc-levha-10-jpg.95765

Olası kazalara mahal vermemek için lütfen bana işimi nasıl yapacağımı söyleme!( amannn arabanızı bakıma götürdüğünüzde işi ustasına bırakın : )

En sinir olduğum şeydi benimde :D sonra sonra insan alışıyor :D ama ustanın tekiyle kavga etmişliğim var bu konu yüzünden :D sonra kovulmuştum ama olsun :D En azından duruşum belli :P :D

Geri