Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Hep yurdum insanından ilginçlikler çıkacak değil ya birazda ülkelerdeki ilginçliklere gülelim Aralarında oldukça komik ve yok canım bu kadarda değil dedirtecek levhalar var.
Çocukların nerede?
Suyun altında nefes alma!
''Yanıyoruz" tweet'ini atana kadar önce binayı terk et
Hamilelikten önce alkollü içecekleri tüketmek hamileliğe neden olur!
Dokunmayın! Sadece ölmekle kalmazsanız, aynı zamanda ölürken acı çekersiniz!
Lütfen merdiven boşluğunu tuvalet olarak kullanmayın!
Bu havuzda köpek balığı tespit edilmiş olup suda idrar kokusu aldıklarında ortaya çıkıyorlar!
İçeride sahipsiz bırakılan çocuklar doğrudan sirke satılacaktır! ( sanırım anne babaların daha dikkatli olmasını sağlamak için yazılmış bir levha. Ama bana hiçte akıl işi gelmedi)
Olası kazalara mahal vermemek için lütfen bana işimi nasıl yapacağımı söyleme!( amannn arabanızı bakıma götürdüğünüzde işi ustasına bırakın : )
En sinir olduğum şeydi benimde sonra sonra insan alışıyor ama ustanın tekiyle kavga etmişliğim var bu konu yüzünden sonra kovulmuştum ama olsun En azından duruşum belli