YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ock 2019 #2 Hayata dair birkaç ilginç resim daha... Örneğin bu resim sizi ilk bakışta çok yanıltacaktır ama gerçek gördüğünüz gibi değil dikkatli bakın. Bu çöp sepetine çöp atmak herkesin harcı değil. Böyle bir kış gördünüz mü? Kar yığınlarının boyu otobüslerin çok üstünde... Ya bulunduğunuz yer ve arabanız bu şekilde buzlarla kaplı olsa?
Hayata dair birkaç ilginç resim daha... Örneğin bu resim sizi ilk bakışta çok yanıltacaktır ama gerçek gördüğünüz gibi değil dikkatli bakın. Bu çöp sepetine çöp atmak herkesin harcı değil. Böyle bir kış gördünüz mü? Kar yığınlarının boyu otobüslerin çok üstünde... Ya bulunduğunuz yer ve arabanız bu şekilde buzlarla kaplı olsa?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Eyl 2020 #4 vallahi otobüs ile köprü ayagi yapmak )) fena fikir degilmis ama ne kadar saglikli olur bilinmez )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Nsn 2023 #5 Eski otobüsleri köprü ayağı olarak kullanmak dahiyane bir fikir olsa gerek.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Hzr 2023 #6 Mission Impossible 7 filminin galasında Tom Cruise ve dublörleri Hangisi sizce Tom Cruise ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Hzr 2023 #7 YoRuMSuZ dediki: Mission Impossible 7 filminin galasında Tom Cruise ve dublörleri Hangisi sizce Tom Cruise ? Ek dosyayı görüntüle 86871 Genişletmek için tıklayın... soldaki ben ama digerlerini tanımıyorum
YoRuMSuZ dediki: Mission Impossible 7 filminin galasında Tom Cruise ve dublörleri Hangisi sizce Tom Cruise ? Ek dosyayı görüntüle 86871 Genişletmek için tıklayın... soldaki ben ama digerlerini tanımıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ksm 2024 #9 Yapay zeka sınır tanımıyor, volkanik resmi photoshop ile yapmaya kalksan saatleri harcamak lazım şu görüntüye bakar mısınız?
Yapay zeka sınır tanımıyor, volkanik resmi photoshop ile yapmaya kalksan saatleri harcamak lazım şu görüntüye bakar mısınız?