KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Eyl 2009 #1 kim nerde online listesine bakarken gözüme carptı..ben bilmiyorum nasıl iltifat ediyoruz..bende iltifat edicem...yada neden kimse bana iltifat etmiyor
kim nerde online listesine bakarken gözüme carptı..ben bilmiyorum nasıl iltifat ediyoruz..bende iltifat edicem...yada neden kimse bana iltifat etmiyor
jeriko Özel Üye Özel üye 2 Eyl 2009 #2 Şaka mı bu ya hakikaten .Şuan baktım göremedim.Acaba hangi konudan bahsediyor
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Eyl 2009 #3 dündü..dün kaydettim..yükleyemediğim için bugün açtım konuyu..bizim forumdan resim..benim tahminime göre mesajı olumlu değerlendirilirken oluşan durum...ama emin değilim...ilk defa karşılastım..
dündü..dün kaydettim..yükleyemediğim için bugün açtım konuyu..bizim forumdan resim..benim tahminime göre mesajı olumlu değerlendirilirken oluşan durum...ama emin değilim...ilk defa karşılastım..
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 2 Eyl 2009 #5 Aboo peki bişi dicem kimmiş o iltifat eden Kim kime iltifat ediyor =B
e-PaCk Forum Gururu 2 Eyl 2009 #6 ahahaha kim nerede online çok tehlikeli olmaya başladı özeli kalmayacak insanların şu şunu kesiyor falan da der bu yakında =L=L
ahahaha kim nerede online çok tehlikeli olmaya başladı özeli kalmayacak insanların şu şunu kesiyor falan da der bu yakında =L=L
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Eyl 2009 #7 e-PaCk dediki: ahahaha kim nerede online çok tehlikeli olmaya başladı özeli kalmayacak insanların şu şunu kesiyor falan da der bu yakında =L=L Genişletmek için tıklayın... olmayacak şey değil..
e-PaCk dediki: ahahaha kim nerede online çok tehlikeli olmaya başladı özeli kalmayacak insanların şu şunu kesiyor falan da der bu yakında =L=L Genişletmek için tıklayın... olmayacak şey değil..
gülüşüm Uzman 3 Eyl 2009 #8 bak bende merak ettim simdii... kimmis acepp? forumda neler dönüyor? yoksaaaa
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 3 Eyl 2009 #9 kırmzıı dediğin şeyi bende gördüm sanırım iltifat edende yasaklıydı ne iltifatsa yasaklanmış