Imageshack Resimleri

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Dünden itibaren imageshack.us adresine yüklenen resimlerin gösteriminde sorun yaşanmaya başlandı. Imageshack direk resim linklerini engellemiş gördüğüm kadarı ile.

Ancak imageshack.us adresinde üyelik aldığınızda resimler görülebiliyor. Eğer böyle bir sorun yaşarsak ki bu bizim için hiç iyi olmaz kendimize ait bir resim upload sistemi oluşturmayı düşünüyorum. Imageshack sitesinin forumları bu denli zorda bırakacak bir uygulamayı uzun süre devam ettireceğini sanmıyorum ancak olursa topluca bu siteyi protesto edebiliriz. Diğer forumların da benzer bir karar içerisinde olacakları muhakkak.

Görünmeyen resimlerin olduğu konuları silmeyelim arkadaşalr. Birkaç gün bekleyelim bakalım sonuç ne olacak...

Siteleri imageshack.us adresine kaydettim. Umarım domain kaydı işe yarar. Sitelerinizi inceleyeceğiz şekilde bildirim yapıldı bir süre bekleyip göreceğiz...

Maalesef yerlilere güvenim kökten sarsıldı. Defalarca upload siteleri açıldı ama en uzun ömürlüsü bile 1 yılı geçmedi. Kesinlikle yarı yolda kalırız. Bakalım kendi serverimizi oluşturmaya çalışıcam.

Dosyalar için hotfile.com adresinden premium üyelik alıp kullanmayı düşünüyorum. Yöneticilerimize de şifreleri ileticem tabiki.

Nihayet imageshack.us resimleri görüntülenmeye başladı tekrar. Bugün domainleri kayıt etmiştim umarım bu yüzdendir ya da sorun düzeltilmiştir...

Geri